Gizemmm35 Anneler 2 yaşında bi oğlum var 3 kere bebeğimin kalp atışı durdu kürtaj oldum doktor hamile kalmadan gel iğne yapalım dedi ne için o iğne bilginiz varmi
Flyderndkk Gizemmm35 kan sulandırıcı olabilir belki. Pıhtılaşma bozukluğuna bağlı oluyorsa kayıplarınız onun için
benkosarim Düşük olmaması için deneyimi olan daha iyi bilir benim kahverengi lekelenmelerim vardı doktor bana da yapmıştı
Gizemmm35 benkosarim benden de kahve rengi lekenme geldi progestan kullanıyordum ama yinede fayda etmedi 8 haftalikken kalp atışının durdugunu öğrendim çok üzüldüm korkuyorum artık 3 kere aynı duyguyu yaşadım çok zor
Simgegry Gizemmm35 kan pıhtılaşması olabilir genetik test yapıldı mı size bende de aynı sorun var kan sulandırıcı verdi dr
Simgegry Gizemmm35 bu zaten kan uyuşmazlıkla farklı birsey. Dr genetik testi isteyin kan pıhtılaşması için
Simgegry Gizemmm35 kendi dr isteyecek biz şehir hastanesinde yaptırdık 3 ay sonra çıkıyor sonuçlar zaten dr iste mutlaka yaptırın
Gizemmm35 Simgegry ben özel hastaneye gidiyordum canım ozaman doktor bana hamile kalmadan gel kan sulandırıci iğne başlıcaz cocuj düşündüğün zaman dedi