Halime2 Açlık kan şekerim 92 cıktı. Şeker yüklemesi yaptırmak istemiyorum kızlar aranızda bu sonucla yaptıran varmı
uraz_ve_annesi- Halime2 yaptırdım doktoruma güveniyorum açlık kan şekeriniz yüksek çıkıyorsa şekeriniz var demektir zaten kesinlikle yaptırın
Seyma-Aslan00 Halime2 yaptırmanızı tavsiye ederim. Ben yaptırdım. Herhangi bi durumda tedbir alınıyor. Korkulacak bisey değil. 2 dilim baklava yediğinizi düsünün😄
11secil Neden yaptirmiyorsunuz arkadaşlar? Size verilen meyveli soda gibi bir içecek ki zaten o şekeri sürekli alıyorsunuz. Mümkünse sadece doktorunuzu dinleyin. Tadı da gayet güzel 😄
11secil Halime2 Siz hiç şeker kullanmiyor musunuz? İlerde daha büyük bir problem yaşamamanız için isteniyor. Tabi ki sizin kendi tercihiniz ama doktorunuz sonuçta mesleğine yıllarını vermiş onlardan daha bilgili değiliz 🌸
Halime2 Seyma-Aslan00 neden yapıyoruz bunu hala anlamadım seker yüklendikten sonra ona göre diyet mi uygulanıyor
Sermec27 Halime2 açlık kan şekeri ile şeker var mı yok mu anlaşılmaz açlıklar hep 85 çıkıyordu şeker yüklemesi yaptırdım şekerim çıkmıştı doğuma kadar diyet yapmıştım şeker yüklemesinin bebek için hiç bir zararı yok bu arada
Seyma-Aslan00 Halime2 yüksek şeker erken dogum riskine Allah korusun ani bebek ölümlerine kadar gidiyor. Eğer yüksek cıkarsa doktor ona göre bi beslenme programı oluşturuyor cok yüksekse insülin kullanılıyo