Azranur Ben 7.6 günlük. Hamileyim. Normal de son regl günüm 23 temmuz. Regl günüme. Göre 9+2 hamileyim. Doktorum. Hesabına. Göre de 7+6 günlük. Çıkıyo. 11. Hafta da ikili teste. Yaptıran oldu mu ? 11 . Hafta da cinsiyet belli olur mu
AysegulAloluAcikgoz Azranur 11 ve 14. Hafyalar arasinda ikili tarama testi yapiliyor. Cinsiyet icin henuz erken olduğunu dusunuyorum. Ben 17. Hatfamda kontrole gittigimde ogrendim. Belki daha erken gitsem de öğrenebilirdim ama randevuma gore gittim.
Umutlu2272 Azranur ben 11.haftamda yaptım ikili test ama malesef doktor çok ufak daha cinsiyet belli olmaz dedi. O yüzden kesin net olsun diye 16.haftamda gidicem👍
Merve94 Azranur canım bende 13 haftalığım 11. Haftamda yaptırdım ikili testi cinsiyetini net olarak söylemedi küçük oldugu için ama erkeğe benziyo dedi sadece 😊
Azranur Peki Siz son adet tarifene göre mi kaç. Haftalık olduğunu ögreniyosunz ilk. Gebeliğim. Olduğu için bilmiyorum. Doktor. Keseye. Göre. 7+ 6 diyo. Ama. Adet. Tarihim. De 9+2 çıkıyo
Merve94 Azranur canım benimde ilk zamanlar öyle cıkıyodu ama benek büyüdükce daha net ölçülüyo benim öyle olmuştu. Sonradan tam haftasında cıktı adet tarihimle eş değerde gidiyo
AysegulAloluAcikgoz Azranur ilk kese mi gordugumde benimde 1 hafta geriden gidiyordu ama simdi 19. Haftamdayim tamamladi kendini canim ilerleyen zamanlarda duzeliyor yani Son Adet tarihinin ilk gununden hesaplaniyor. Ama doktorlar ultrosondaki ölçümü daha cok dikkate aliyorlar.
Yaseminhan Azranur ben 15.3 günlük hamileyim testlerimi yaptirmamaya karar verdik eşimle.doktora özellikle sordum hamile iken önlem alabilecegimiz bisey olursa yaptıralım Obur türlü istemiyorum dedim.doktorda eğer aldirmicaksaniz tabiki yaptırma dedi.ben daha farklı olarak ne olursa olsun öyle sevip sahiplenicez kafasindayim.. tabiki karar senin :)