edaa1402 Kızlar 9+3 haftalık hamileyim sağ kasığıma arada bıçak saplar gibi kesik ağrılar giriyor normal mi sizde var mıydı 🥺
Meliha09 edaa1402 çok çok normal ben yatakta sal sol yaparken bir ağrı batmadan uyanıp bağırıyodum o zamanlar otururken kalkarken ikinci trimeserde geçiyor onlar
180720 edaa1402 10+6yım ama keseye göre 9+6 ve benim kasığımda karnımda vajinamda bazen popoma bişe vuruyor o ağrı yani normalmiş bebiş genişlettiği içinmiş rahimi 😂
Balimbebek44 edaa1402 benimde öyle canım rahmime vuruyor bazende ince belimle yan tarafım normal sanırım ❤
Medinedogru03 edaa1402 9+5 aynen ya bendede var giriyo ara ara , hapsurunca Bi giriyo birden ayy diye bağırıyom
edaa1402 @Meliha09 inşallah canım ilk gebeliğim de düşük olmuştu ilk hafta da ondan biraz hassasım 🌸😇
Meliha09 edaa1402 biz şu an 20 haftalık olduk bu haftalarda daha rahat geçiyor sadece tuvalete çıkma biraz daha artıyo tek sorun o😊
edaa1402 @OzlmErdl valla bende de geçmiyor kalp atışı duydum o kadar güzeldi ki şimdi de cinsiyet öğrenme var hayırlısıyla 😍😍