Yetersukrbck_0618 Kızlar 14 haftalık gebeyim ilk gebeliğim hareketlerini ne zaman hissetmeye başlarım?
ElizzMom Yetersukrbck_0618 kişiden kişiye göre değişiyor :) ilk hamileliğim şu an geç hissedersin demişlerdi ama ben ilk 16. Haftada hissetmiştim 😊
Elifderin34 Yetersukrbck_0618 ben de çok merak ediyorum yaa heyecanla bekliyorum o günleri 16 haftalık oldum ama tık yok :)
Meliha09 Yetersukrbck_0618 ben 20 haftalık oldum bugün tekme falan hala yok ama hareket hissetme var içimde bir şey dolanıyo hareket ediyo sanki uyanık olduğu anlaşılıyor bunuda 17 den sonra az az hissetmeye başladım bebeğim erkek ve ilk hamileliğim tekmelerde genelde 21 22 de geliyomuş sanırım bekliyorum😍
JaleTogrul Yetersukrbck_0618 benim de ilk hamileliğim olmasına rağmen 16da hiss etmiştim🥰 21 e kadar hiss etmemek normal diye biliyorum.. her insan vücudu farklı ne de olsa🙂
Seyma0323 Meliha09 bende 21+2 hala tekme vs yok 🤭 daha yeni yeni 3 4 gundur bişeyler hissediyorum derinden damar atar gibi ya da baloncuk gibi
Meliha09 Seyma0323 detaylı ultasona gittiniz mi kaçıncı haftada düşünüyosunuz 19 ile 24 hafta arası yapılıyor ama 22 den sonra daha iyi diyolar ama ben 21 de gidicem sanırım
Seyma0323 Meliha09 ben 20. Hafta gittim canim doktorum öyle önerdi çünkü çok büyük oluncada bazi organlarda gözükemez
emirtosveannesi Yetersukrbck_0618 ilk hamileligim ve 17. Haftada hissetmeye başladım cooookkk guzel bir duygu 😭
Seyma0323 emirtosveannesi canim bende kaç gündür derinden değisik bisey hissediyorum damar atar gibi gaz gibi mi desem balon patlar gibi mi 🙈 bu bebek hareketi demi
seymaanurr Bende 17deyim ama hissetmiyorum hala doktor 20den sonra net hissedersin dedi bakalım çok merak ediyorum ☺️