Gamzess1 38+4üm bebeğim çok gelişmediği için ve suyu sınırda olduğu için Allah’ın izniyle bugün doğum yapıcam sanırım suni ile deneyecegiz şuan doktorun gelmesini bekliyorum ilerlemezse sezeryana dönme ihtimali var nolur dua edin kızlar dua istiyorum sizden
Gul_Baharr Gamzess1 rabbim sağlıklı bir şekilde evladına kavuşmanı nasip etsin inşallah doğumun çok kolay ve acısız geçer ve normal doğum yaparsın cnm benim sende doğum anında bize dua et inşallah 🌺🌺🙏🙏
NEZ_123 Gamzess1 hayırlısıyla sağlıkla kucağına alırsın inşallah vizede dua et senin duan kabul olur 🙏
Gamzess1 Gul_Baharr NEZ_123 Busem44 Semra41 brgul_34 Mysmrt ozlem_d hepinizden Allah razı olsun kızlar bende size dua edicem inşallah 🤍
Gamzess1 Busem44 Hastanedeki yoğunluk ve boş oda felan olmadığından doğumum sabaha kaldı canım sabah suni takılacak inşallah hastanede yatıyorum şuanda
umran__ Gamzess1 hadi inşallah rabbim kolaylık versin inşallah bir avazda doğurursun uğraştırmaz seni 🙏🏻 Sağlıkla al kucağına bebişini❤️
Sumeyyeabdi Gamzess1 rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin canim kavuşursun inşallah bebeğine 🤲