Feyzanureti Merhaba güzel annişler Saçlarımı kestirmek istiyorum fakat sürekli etrafımda çocuğun ömrü kısa olur gibi şeyler söyleniyor ya da hamileyken saç kesilmez iyi değil gibi. Bu konu hakkında ne düşünüyorsunuzz
Mysmrt Feyzanureti benim bildiğim hamilelikte saç kesimini şu yönden önermiyorlar: saç kesildikten sonra uzaması için vitaminler saça gider çocuk vitaminsiz kalır diye ancak bunun bilimsel olarak hiçbir doğruluğu yok hamileyken defalarca saç kestiren bir sürü tanıdığım oldu hiç de sorun yaşamadılar ben de kestircem valla
Motherbabys Feyzanureti Onlar hurafe bende gecen hafta kestirdim bu sıcakta uzun saç cekilmiyo bakımıda çok zor
GlsMila Feyzanureti banada kayın validem dedi 16 haftalıktım gittim kestirdim hayatımızda o kadar çok hurafe var ki hepsine inansak evden dışarı çıkmazdık heralde bu tarz söylemlere inanmıyorum saçımla çocuğun ne alakası var kordon mu kestiriyoru saç kestiriyorum
Eslem_1 Mysmrt üstelik saçını bu sebepten ötürü kestirmeyip çocuğunu kaybedenlerde var o zaman onların ömrünü ne kısaltmış oluyor? Ömür kısaltma düşüncesi safsatadan başka bir şey değil..
Mysmrt Eslem_1 kesinlikle katılıyorum gebelikte bilimin ve doktorların dedikleri şeyler dışında hiçbir şeye inanmıyorum. Hurafelere inandıkları için saçma sapan yöntemler uygulayarak bebeklerini kaybeden çok insan var maalesef