Rumuz123456 Kızlar 15 haftalık hamileyim az önce korona olduğumu öğrendim. Doktorumla görüştüm aşım olmadığı için asprin kullanmam gerektiğini söyledi. Doğal yollarla başka neler yapabilirim ?
minismom Rumuz123456 ılık suyun icine limon bal koyup iceblrsn ballı sut icebilirsin bol eksili tawuk corbası flan ne zaman test wermistin bende aksam werdm dha cıkmadı sonucum bekliorum bakalım
Bestegkcegul Rumuz123456 bende öyleyim şuanda 4.günüm bugün 4gündür limonlu su içiyorum vitamin almak açısından ağrım olduğunda günde 1 tane parol içtim sadece
Plnpars Rumuz123456 bende de tüm belirtiler var dün tat koku gitti bugün hemen oksapar iğne veya corasprin 100 Luk içmeye başla dedi doktorum oksapar yazılmadığı da 518 TL mis alamadım corasprin başladım test verdim yarın akşam çıkacak ama belirtilerin 5. Günü bugün negatif çıkma ihtimalim var
Bestegkcegul Rumuz123456 olmuyomuş canım tam tersi bağışıklığı güçlü oluyomuş sanırım banada hamile olup covit geçirken arkadaşım söyledi doktoru ona böyle demiş. Geçmiş olsun sanada
Rumuz123456 Bestegkcegul inşallah öyledir ya korona olmaktan çok bebeğime üzüldüm bu zamana kadar korona olmayıp hamileyken olmak üzdü
Bestegkcegul Rumuz123456 korkma canım stresi daha çok hisseder bebek ben 4 ay arayla oldum. Atlattım sayılır çok şükür sende atlatırsın stres yapma