Deletedmom_7 Tek taraflı belim ağrıyor Kalçama vuruyor çok şiddetli olmaya başladı uyuyunca dinlenince geçmiyor 34 haftalığım acaba doğum belirtisi mi eğer öyleyse çok erken 🥺
MinnieMouse Deletedmom_7 kontrolün ne zaman canım? Daha varsa bı git nst çektir mutlaka. Magnezyum kullanıyo musun? Kullanmıyosan doktora onu da söyle.
Yurttug_1 Deletedmom_7 aynısı bende de oluyo 33 haftamdan beri şuan 37 haftam son haftalar olduğu için doktor normal demişti magnezyum kullanıyorum 34 haftamda nst ye girdiğimde de 1 cm açıklığım vardı bebek hareketlerinde felan sıkıntı yoksa endişe etmene gerek yok
Deletedmom_7 MinnieMouse daha dün nst çektirdim bir problem çıkmadı magnezyum da kullanıyorum anlamadım
Kleopatra- Bilemedim oladabilir olmayadabilir aslında eklemlerinde ağrıyor olabilir. Biraz daha bekleyin suyunuz falan gelecek mi yada nişan hala geçmezse doktora görünün bence.
Deletedmom_7 Yurttug_1 bebek hareketleri normal onda bir problem yok nst’ye de dün girdim O da normal ama ben nst girdiğim zaman Belim ağrımıyordu eve geldiğim akşamı ağrımaya başladı magnezyum 15. haftamdan beri kullanıyorum doktoruma danışıp dozunu arttıracağım olmazsa