mavisinprensesi20 Kızlar hayatimda hiç kullanmadım hep tavuğun yada etin suyuyla yaparım pilavı ama şuan tavuğum yok evde ama canım tavuk suylu pilav çekiyor bulyon kullansan zararlımı 18+0 haftalık olduk bugün sizce ?
Ahsenmom mavisinprensesi20 Ben şahsi olarak bu yaşıma kadar hiç tercih etmedim bana sağlıklı gelmiyor, kullanmasan daha iyi olur gibi 🌸
Canancndn mavisinprensesi20 evet çok zararlı. Öyle okumuştum normalde evimize bile sokmamalıymışız. Ama şöyle de bişey var arada abur cubur yiyoruz hamburger falan yiyoruz yani onların olduğu kadardır heralde. Canın çok istediyse bi daha yemezsin canım ama sen bilirsin.
mavisinprensesi20 Canancndn çekti valla hamileliğimin başından beri hamburger cips mayonez salam sosis vs hiç yemedim bu zamana kadarda hiç kullanmadım bilemedim de ya
Canancndn mavisinprensesi20 yani sıkıntı yaratçak dıştan görüncek bişey yok. Yediklerimiz içten zararlı. Hamburger yedi diye ölen görmedim😂 ne yaptıklarını bilmiyoruz. Ben arada yiyorum valla canım istiyo🙈
Saylikesma mavisinprensesi20 canım ben hamilelikten önce çok kullanıyodum sonra öğrendim ki zararlıymış artık tavuk veya et suyu saklıyorum buzlukta pilav vs yapacağım zaman onları kullanıyorum ama o da yoksa en azından bulyonun yarısını kullanıyorum arada yani hamilelikte toplamda 4 5 kere kullanmışımdır o da ya pilav bulgurda ya çorbada falan ama dediğim gibi yarım yarım kullandım çok aşırıya kaçmadan bi şey olacağını zannetmiyorum sonuçta çikolata cips tarzı abur cuburları da yiyoruz 🌸
mavisinprensesi20 Canancndn kız normalde de önceden de hamburger hiç sevmezdim 🤣 kola mesela asla icemem cips öncelerden yerdim nedense bunları yiyip içemiyorum 😂😂 onun dışında tavuğu çok severim ama sanki orjinal tavuk mu hep hormon nasıl hepsine bir dikkat edelim ki 😂
eliz3 mavisinprensesi20 ilk hamileligimdede şimdide her yemekte kullanıyorum hiç bi zararını görmedim çok şükür bence o kadar ince düşünürsek herşey zararlı şuanda
mavisinprensesi20 eliz3 haklısınız ne bileyim Google zaten bişe sorunca insanı öldürüyor Direk neyse bende kullanayım bakım 😂