Yldzalra Kızlar sorum bu sezeryam göbeği kalıyormuş ne zaman düzeliyor tam düzelme oluyormuş benimde sonum sexeryan gibi duruyor ama göbek sarsacak diye kalacak diye korkuyorum
hemsiree Yldzalra ablamınki 6 ay sonra gitti ama doğum yaptığı günden beri çok dikkat etti yediklerine ve yürüyüş yaptı. korsesini sadece yatarken çıkardı
Mucizemiz-Uraz Yldzalra kişiden kişiye değişen bi durum kesinlikle. Sezaryan olan teyzemde o potluk hiç gitmedi ama ablam sezaryan oldu eski bekar hali gibi
Nymphadoraa Yldzalra 63 kilo ile hamile kaldım. 74 ile doğum yaptım. Oğlum 14 aylık şu an. Ben de 55 kiloyum. Sezaryen göbeğim çok az da olsa var ama ben spor yapamadım maalesef 😐 spora gidebilirsem kesinlikle toparlanır. Korse de kullandım ayrıca.
Ozlm0916 Yldzalra yok kız kalmıyor pek 14. Gunluk olduk biz hastaneden cikarken vardı bende oda zamanla gitti doktorum korse tak dedi ama sicaklardan dolayi maalesef takamıyorum
SunnyG Ben 20 kilo aldım. 15i gitti. Göbek hafif duruyor. Eski kotlarıma giremiyorum hala. Ama spor ve diyet ile gider her türlü.
hemsiree Lahinnn nedefit diye bir markanın hem lohusa korsesini aldı (sadece bel için) ve yine aynı markanın taytını aldı
Yldzalra Nymphadoraa baya vermişsin yine kilo canm herhangi bisey yaptinmi kilo vermek için birde hangi konseyi kullandın
Yldzalra Ozlm0916 ya inşallah benimde gider eğer sezeryan olursam herkes Bi işte gitmez rahmin toparlanmak kesilecek falan bilmem ne sürekli Bi korkutma eylemindeler
ikicocuklubiranne Yldzalra tamamen vücut yapısıyla alakalı bir durum. Doğum sonrası dikkat ederseniz kilonuzda göbeğinizde kalmaz. 20 kilo aldım 18 kilo verdim ama göbekten kilo almaya müsait biri olduğum için göbeğim biraz kaldı. İkinci doğum sonrası spora yazılacağım
minnos6 Yldzalra cnm ben 5. gün korse giymeye basladim fakat annem ve kayınvalidem gobegimi şalla bagladilar eve gelir gelmz sıfır göbek sarkma flnda yok 20. gun kndi kiyafetlerimi giydim rahatlıkla 23 kilo almstm
Yldzalra minnos6 bende baglaticqm şal yada çarşaf tarzı bireyler dayanmaya calisicam korseyide aynı şekilde yememeye caliscam inşallah gider benimde
Elilar2225 Şükür bende hiç kalmadı ilk günden. Göbeğim de çok büyük değildi zaten herhalde onun için.
Ozlm0916 Yldzalra banada neler neler dediler inan hic dedikleri gibi olmadı yok 1 ay ayaga kalkamassin yok agir bisey kaldiramazsin vs. Hic birine kulak asmadım benim korse bile takmama gerek kalmadı direk fos diye indim
minnos6 Yldzalra gider cnm bol su ic zaten emzireceksin ve tavsiyem tatli yeme pekmez tahin ve yulafi karıştır ye hem kilo verdirio hem sut yapio