Asasasas suscarparimm duygusallık başakta çok yoktur, yükseleniniz su grubundan olabilir.. su gruplarından yengeçte ve balıkta sinirlendiğinde gözler dolar hemen ağlarlar.. başak da yazdığınız gibidir bir de mükemmelliyetçi özelliği çok baskındır, o yüzden yapılan planların bozulmasından veya aklında işi yapamamaktan diğer burçlara göre bir tık fazla etkilenirler.. yardımsever pratik, yol gösteren, doğrucu vs bu tarz özellikleri vardır 😁
suscarparimm Asasasas Mükemmelliyetçiliğim var ama çok baskın değil olmasada olur ama herşeye ağlarım
Elilar2225 suscarparimm balık burcuyum tüm özelliklerini taşıyorum 😁duygusal, sulu göz, hayalperest ne ararsan var😁
Asasasas Sarahh oğlaklar, çalışkan, doğrucu, işkolik, azimli, inatçı, dediğim dedik, kolay kolay bir şeyi beğenmeyen, yanlışını gördüğü insanı hayatından kolayca çıkartıp arkasına dönüp bakmayan, yardımsever insanlardır 🥰
Miniktirtil Koç burcuyum inatçı ve özgürlüğü seven bi yapım var fakat evlenince maalesef söndüm ben ya 😅
Ysmndnz suscarparimm yaa annem balık yengem balık yeğenim de balık hiç öyle sessiz sakin yapıda değiller 😆 bayağı cazgır hakkını savunan ve çok dişliler yani balık ile hiç alakam yok
Bayancorek suscarparimm Balık burcuyum ; aşırı titizim temizlik takıntım var , duygusal bir yapım yok soğuk kanlıyım ve gamsızım , hakkımı sonuna kadar savurunum , fazla sivri dilliyim. 🙈Pozitif olmaya gayret gösteririm, negatif düşünmem hiç. 🌸🤗
Minikoanne suscarparimm başak burcuyum ve yönlendirilmekten nefret ederim dağınıklık midemi bulandırıyor ve aşırı iyi sır tutarım huyumu gerçekten çok seviyorum 🥰😂
sacmalamakizim suscarparimm Aslan burcuyum çok duygusal nazlı aşırı da sinirliyim kızımda aynı benim gibi 😂 oda aslan burçlu 😂
Smyy06 sacmalamakizim kizimda aslan cok nazli ve ne isterse o olsun istiyor. Burctan sebepmis demek ki
Faness Koç burcuyum 🐏 Sinirli ama bir o kadar kedi 🐱 Canım kendim 🖤 Nasip olursa çocuğumda koç olacak 🥴
minikkurabiyelerinannesi Faness bir eve iki Koç çok fazla geliyor 😂 ben ve babam öyleydik oradan biliyorum 😂