Eliffkyhn İki gün önce hamile olduğumu test yaparak öğrendim 6+2 yiz şuanda ayın 17sine randevum var acaba ultrasona sokarlarmı yoksa sadece kan tahlilimi yaparlar bilginiz varmı
No_name Eliffkyhn 6+3 te keseyi , bebeğimi ve kalp atışını duyduk 🙏İnş sizde en yakın zamanda görür duyarsınız 🧿
Eliffkyhn Vajinal ultrason mu yoksa karından mı bakarlar Eğer vajinal ultrason yaparlarsa o sakıncalı bebek suan daha yeni olduğu için düşük tehlikesi olabilir diyorlar
uraz_ve_annesi- Eliffkyhn kim diyor doktorlar mı? çünkü böyle konularda doktorun dediklerini dinleyip yapmalıyız
Eliffkyhn uraz_ve_annesi- hayır doktor değil çevremdekiler öyle söylüyor ve bu yüzden iki kişi bebeğini düşürmüş böyle şeyler duyunca bende korktum o yuzden soruyım dedim
Flyderndkk Eliffkyhn vajinal ultrasonla bebek düşmez. Etrafındakileri dinleme doktorlardan daha iyi kimse bilmiyor sonuçta. İncecik bir şeyle bakıyorlar. Seninki gittiğinde karından görülür zaten. Bebek bile görülür
uraz_ve_annesi- Eliffkyhn o zaman hamilelikte cinsel ilişkide yasak olurdu ki vajinal ultrason daha ince. Eğer sağlıksız bir hamilelikse düşer çünkü zaten düşecektir. Öyle bir riski olsa nerdeyse bütün hamilelere yaparlar mıydı bir düşün korkma hiçbir şey olmaz Allahın izniyle
Eliffkyhn Flyderndkk tabiki doktorlardan daha iyi bilemezler de ne biliyim öyle söylediler benim de kafamı karıştırdılar o yüzden bir danışıyım dedim
No_name Eliffkyhn riskli gebeliklerde doktorlar asla alttan bakmayı tercih etmiyorlarki kayıp olursa o riski taşımak istemezler.karından bakıp yolku görürlerse 6/7 haftada (siz yinede sıkışıp gidin ) en son çare vajinal bakıyorlar.
Eliffkyhn No_name cesaretimi burda topladım valla ne yalan söliyim diğer türlü vajinal yoldan baktırmayı düşünmüyodum doğru söylüyorsunuz karından göremezlerse vajinal baktırıcam