hayallliiim Arkadaşlar 12+0 olduk bugün B12 ve folik asit kullanıyordum devam et dedi doktorum başka birşey de vermedi 6. Hafta kan verdim Folik asite devam ediliyormu 12 haftadan sonra
Arzu_uu hayallliiim evet ben 16 haftalık oldum hala kullanıyorum doktorum yıne verdi bazı doktorlar kesiyorlarmış 12 den sonra
btlbsr hayallliiim ben gebe kalmadan önce başlamıştım planlı gebelikti. 12.haftada da bırak dedi doktorum.
Bernnnaaaa hayallliiim 12.haftadan sonra dolik asidi kesip multivitamin verdi elenatal1 ilacın adı. İçinde yeterli miktarda folik asit var zaten dedi
hayallliiim Arzu_uu hangi folik asidi kullanıyorsunuz birde 12 den sonra demir falan eklemesi demi yada ekledimi başka vitaminler
Arzu_uu hayallliiim 14 de yine folik asit verdi ekstra birde devit-3 damla verdi günde 5 damla olarak kullanıcam
hayallliiim btlbsr bende 6. Hafta öğrenince başladım 12 olduk devam et dedi postlarda 12 de bırakılıyor falan diye duydum da
btlbsr hayallliiim biraz da değerlerle ilgili sanırım. Doktorum bana ellnde varsa kutu bitene kadar kullan zararı yok ama yeni alma demişti benimde elimde yoktu direk bıraktım. Ama burada ileriki haftalarda kullanmak zararlı yazıyorlardı gene de nolursa olsun doktor en iyisini bilir her kafadan bir ses çıkıyor burda ☺️
hayallliiim Arzu_uu anladım canım çok teşekkür ederim bende tam 14 de tekrar gideceğim 2 hafta sonra o zaman ekler belki birde kan her ay mı veriliyor gebe kalınca bi istediler 6 haftalık falandı birdaha verdiniz mi siz
Arzu_uu hayallliiim yok kanı sadece başta hamilelik için testler için verdim başka doktorum hiç kan testi istemedi 4 ayımdayım iki kere başta verdim o kadar
smglplt1453571 Ben 12 .haftadan sonra folik asit bıraktırdı doktorum onun yerine demir, magnezyum ve decavit verdi şimdi onları kullaniyorum
hayallliiim smglplt1453571 anladım canm banada devam dedi 14+0 da tekrar gdeceğim o zaman verir belki
hayallliiim Arzu_uu bendende istemedi 12+0 olduk 6. Haftada verdim bazıları her ay veriyorum dedi bende dedim acaba gereklimi
smglplt1453571 hayallliiim verse çok iyi olur çünkü artık bebek büyüdüğü için senin vucudundaki vitaminden yaralanıyor bu defa sen halsiz kalıyorsun yani vitamin şart derim