Ezoo35 Selam canlar ben 38+4 haftalığım bugün. Dün kontrole gittim bebeğimin başı iki hafta önden gidiyor. Doktor dün çatı muayenesi yaptı. Çatı iyi ama bebek hala kanala yerleşmemiş. Baş çapı büyük diye yerleştiremiyor olabilir. Bir hafta mühlet kendi isteğiyle gelirse normal olursun ama gelmezse 39+5 te sezeryan dedi. Siz ne diyorsunuz bu duruma ?
Ozge Ezoo35 benim de baş çevresi iki hafta öndeydi sezeryan oldum ama hemen toparlandım. Çok şükür bebeğim de sağlıklı. 🌸
Sarahh Ezoo35 ölçümler yanlışta ola biliyor, burda çok okudum işte kafa çapı çok büyük felan demişler ama doğurunca normalmiş. kanala girmeside doğum sancısı başladığ an bile ola biliryor, mesela ben 39 +6 da doğurdum 1gün öncesinde bile karnım inmemişti
Kleopatra- Olabilir canım ileriden gitmesi kötü birşey değil zaten çok araştırma yaptığım için biliyorum ilk gebelik çünkü. Hayırlısıyla gelsin de normal veya sezeryan önemli değil. Sadece korku yapmamak strese girmemek gerekiyor o kadar
Ezoo35 Ozge yaa çok sevindim. Hayırlısı olsun inşallah. Peki kaçıncı hafta da sezeryan oldunuz. Nişaniniz gelmiş miydi.
Kleopatra- Ezoo35 Etme kız etrafımda en korkan insan bile çatır çatır doğurup ayağa kalktı. En yapamam diyen yapamayacak olan bile yaptı iyi ki dedi. O yüzden hiç stres yapma hayırlısıyla rabbim yardım ediyor
Ozge Ezoo35 38+1de doğdu. 38+3te planlı sezeryandı ama iki gün önce nişan ve suyum geldi acil sezeryan oldum. 🌸
Ezoo35 Kleopatra- inşallah yaaa. Sezeryanin dikislerinden korkuyorum hani ya bebeğime düzgün bakamazsam diye vesvese oluyorum galiba :((
Kleopatra- Ezoo35 O okuduğun şeylerden de olabilir hiç vesvese yapma inan ben hiç olmadım ilk gebeliğim ilk tecrübem ama hiç korkmuyorum güzel geçecek inanıyorum çünkü
Kleopatra- Ezoo35 Ne demek balım şöyle düşün hep herkes yapıyor ayağa kalkıyor da biz niye yapamayalım sonuçta :)
Ezoo35 Sarahh 30lu haftalardan beri ölçüm o şekilde çıkıyor bende çok isterim tabi ki yanlış çıkmasını keza nor al doğum çok istiyorum umarım nasip olur 🙏
Ezoo35 Kleopatra- valla öyle de diyorum aslında hayatta bi tek ben yapmayacağım sezeryan herkes yapıyor. Rabbim sağlıkla evladımızı kucağımıza almamızı nasip etsin inşallah 😍