Rabianurbudak 32 haftalık hamileyim 15 dakıkadır sancım var afedersınız büyük tuvaletım gelio gibi hissediyorum tuvalete gidiyorum bişey yok kasıklarım sancılanıyor
Dilaraortacc1 Rabianurbudak sanci sıklığı önemli pozisyon degistirip dinlenince geçiyor 20 dk sonra geri geliyorsa yalanci sanci
Kaahvelii Rabianurbudak muayne olmanızda fayda var bana normal gelmedi bu dedikleriniz haftanızda erkenmiş ustelik
Minarda Rabianurbudak Allah korusun erken doğum olabilir doktorunuzla konuşun. Hastane yakinsa oraya da gidebilirsiniz.sancilarinizi kontrol edin 5 dk bir geliyorsa dogum olabilri
MeriHera Rabianurbudak sancı sıklığını önemli hemen Dr koşmayın bir takibinizi yapın eğer hareket edince, dinlenince falan geçiyorsa yalancı sancıdır ve bu haftalarda normaldir ama geçmiyorsa sürekli ve düzenliyse o zaman Dr gidin
umran__ Rabianurbudak benimde o haftalarda başladı. Nst de çıkmıyo. 3 haftadan fazladır yaşıyorum gün içerisinde geliyo bir iki saat yatırıyo sonra geçiyo. İçine sinmiyosa dr git ama oluyo bu ağrılar.
Rabianurbudak Doktora gittim Nstde sancım çıktı ama duzensız Alltttan muane oldum enfeksıyon kapmışım 1000 lik serum yedım ılac yazdı suan ıyıyım çok şükür