bsrablt 7 senedir evliyim hiçbir sorunumuz olmamasına rağmen hamile kalamıyorum benim içinde bebek bekleyen arkadaşlar Allah rızası için 41 ayetel kürsi okuyabilirmi 🙏 Rabbim hepimizin yardımcısı olsun 🤍
Kleopatra- Aklımda bulunsun okuyacağım gün içinde. İnşallah rabbim hayırlısıyla bir evlat nasip eder sağlıkla da kucağına alırsın 🌸
Ask_hosmus Fatmaztrk bir şey sorabilirmiyim? Okumaya başladıktan sonra adet olursa eğer ne yapıcaz? Mesela 30. Gün adet oldu o zaman başa mı sarıcak devam mı edicek?
180720 bsrablt inşallah bende okuyacağım canım hem senin hemde hamile olan bütün kadınları bebeklerin sağlıkla kucaklarına alması İçin ❤️😘
Fatmaztrk Ask_hosmus net bilgim yok ben hemen adetim biter bitmez başlamıştım ve bir sonraki adet zamanımda mujdemi almıştım. Ama bence devam eder yani 40 gün boyunca illaki adet olunuyor yani. Adet bitince kaldığın yerden devam et bence.
Fatmaztrk Ask_hosmus rabbimin kabul etmediği hiç bir dua yoktur yeter ki biz ısrarla isteyelim sadece ne zaman nasip edecegini o bilir 🙏🏻 şükürler olsun