ygmrcglyncn Merhaba kizlar ben 16+6 haftalik hamileyim ancak adet tarihime gore 15+6 yani hep bebegimin gelisimi 1 hafta ileride ultrasona gore..Bebegimin cinsiyeti erkek..Çevremdeki çocuğu olan insanlardan aldığım duyumlara gore erkek bebekleri genelde gelişimi ileride kız bebekleri ise ya adete gore tam gününde yada geride oluyormuş.Sizin bebekleriniz ne durumda?Fikrinizi almak istiyorum.
Mnlya ygmrcglyncn canım bugun gıttık ayrı ayrı ayrı olcumlerını yaptı bas kısmı dız kısmı govde kısmı falan hafta hafta degısıklık gosterıyo mesela govde kısmı 18 haftalık kafa yapısı 17+5 dız yapısı 17+2 gıbı bende 17haftaya gırıvem yarın
TgceBkr ygmrcglyncn ben tüp bebek tedavisiyle hamileyim şu an 11+1 Dr um cinsiyet olarak erkek bu dedi 5 günde önden gittiğini söyledi erkeklerde tüp bebeklerde bu normal dedi
Deletedmom434 ygmrcglyncn ben 30 haftalık hamileyim kızım 1 hafta önce 29+0. Haftada kgsuna bakılmıştı en son 1400 gramdı
Shnbsk ygmrcglyncn 29 haftalığım 2 hafta önce 900 gramdı erkek bu arada biraz geriden geliyor pek iştahlı değilim
ygmrcglyncn Deletedmom434 yani adet gününüze gore bebek ileride mi ultrasonda yoksa tam günü gününe mi haftası
Twinmomtobe ygmrcglyncn merhaba benim ikiz kızlarım olacak Allah nasip ederse ☺️ 22+4 günlük olduk biz bugün kontrolümüz vardı bir kızım günüyle uyumlu diğer kızım iki hafta önde çıktı ama genelde ikisi de önde gidiyordu 💕
Albatros3501 ygmrcglyncn benim bebeğim kız. Adet son tarihim 9 mayıs ama 13 mayıs gibi gelişimi. 4 gün farkediyo sadece. Doktor gelişiminin normal olduğunu söyledi.
tugbaninmucizesi ygmrcglyncn benim de erkek cinsiyeti ama gelisimi haftasıyla tam uyumlu 1 gun bile ne geride ne ileri de 😊💙
Sebnem55 Normalde 25+2 yiz.10 gun once gittigimizde 26 haftalık gibiydik.2 hafta onden gidiyoruz.ama s9n haftalarda kapanıyo diyolar bu fark için.
Sehrbn_ ygmrcglyncn cnm benimde iki hafta kadar önde normalde şu an haftalık oldum 27 haftalıkken 29 Hafta görünüyordu şu an bilmiyorum önümüzdeki hafta kontrole gidince öğrenecem artık
Betul3425 ygmrcglyncn benimde kızım olucak inşallah 33 haftalık hamileyim ama bebeğim 10 gün ileriden gidiyo kilo ve boy olarak 😊
Haticemustafa ygmrcglyncn benm oglum olcak insllah ve basindan beri hep haftasıyla uyumlu çıkıyor hamd olsun ne ileri ne geri Ama.kuzenim var benle ayni hamilelgi gunlerimize kadr 😊 onun kizi olcak ve bazi aylarda 1 hafta geri bazi aylarda 1 2 gun önde oluyor 😊
Meryem34 ygmrcglyncn kızımız olacak adet tarihinden ileride haftası programa göre 25 ama doktor bi hafta önde dedi 🙂