Mucizem_00 Kızlar karnm semsert olıyor 23 haftalıgım acayip rahatsz ediyor bebe galiba yer acıyor, magnezymun buna engel olma şeysi var mıdır, bırkmaştm arada içiyordm eger olıyosa devam edeym ya
benimmdunyamm Mucizem_00 magnezyum tabiki de kasılmaları krampları önlüyor niye kendi kafana göre bırakıyorsun
S1907 Mucizem_00 doktoruna sormadan insalardan kullanp kullanmama tavsiyesi alma derim ,herkesin gebeliği sorunları farklı,kullan dediyse kullan bırak dediysw bırak sonuçta var bi bildikleri ki içmeni söylüyolr
uraz_ve_annesi- Mucizem_00 düzenli kullanımda magnezyum kasılmaları önler ve erken doğum riskini azaltır doktorunuz verdiyse kullanın evde dursun diye yazmamıştır ilerde keşke içseydim demeyin
Deemetibostnci Doktorun daha iyi bilir neden ezbere iş yapıyorsun değerlerine göre bırak yada devam et der belki bebek dönmeye çalışıyor bunu doktorunla konuşmalısın
Mucizem_00 Deemetibostnci dönmeye çalıştığın da nolur ki kötü bişey mi, içtim şmdi ona göre anlcm geçerse
Qnl Mucizem_00 ya nasıl cesaret ediyorsunuz günde 3 kere progestan içiyorum aman yarabbim içtikten 5 dk sonda dünyam kararıyor. Sabah aç karnına antibiyotik içiyorum ama ağlaya ağlaya öyle iğrenç koku öyle iğrenç bi tat daha demedim sevmedim içmeyeyim diye ya içmediğim için bebeklerime bişi olursa Allah korusun nasıl cesaret ediyorsunuz böyle kafanıza göre yapmayın nolur
Deemetibostnci Mucizem_00 canım niye kötü olsun Allah Allah doktor verir mi yoksa git dip doruk konuş doktorunla dönecek tabi doguma hazırlıklar bunlar ilaçla alakası yok ki
Mucizem_00 Qnl bilmyiorm değerlerim kolesterol trgliserid hep yüksek cktı seker düşük çıktı enzimler aralıkta ama yükseliyor yinede ilaclar da yan etkileri işte insan pskoşjkmen etklyor aksine ilaclar dan daha kötü mü Olcak diye 🥺