minikerdeminannesi Kızlar siz ne düşünüyorsunuz bu konuda , benim bebebgimin kafa yapısı iki hafta kendisi bir hafta önde gidiyor erken doğar mı merak ediyorum 19 haftaligim şuan
incitanem94 minikerdeminannesi benim de öyleydi canım. Haftam ilerledikçe farkta arttı şu anda kafası 3 kendisi 2 hafta ileride. Son kontrolümde sordum normal bebekler 3 kilo doğacaksa senin 4e yakın doğar doğum zamanını etkilemez dedi. Sen normal doğum istiyorsan o biraz zorlayabilir. Ben sezeryan olacağım için 38. Hafta içinde alırız gelişimi zaten iyi çok beklemeye gerek yok dedi sadece.
minikerdeminannesi incitanem94 ben normal doğumu yaşamayı çok istiyorum,size bekleyebilirsiniz dedi mi doktor normal olabilir mıymış peki
incitanem94 minikerdeminannesi zaten plesentamdan dolayı mecburi sezeryan olacak benimki. Ama doktorum kafası büyük olursa kanala yerleşememe ihtimali var. Kilodan dolayı da biraz normal zorlar dedi dikiş fazla olabiliyormuş. Ben de böyleymişim kanala yerleşememişim 41 küsür haftalık sezeryan olmuşum bana çekmiş kızım da. Ama senin haftan daha erken her şey değişebilir 2 hafta ilerideyken plesenta yaşlanmasından 1 hafta geriye düşen bile oluyo son zamanlarda o yüzden çok takma kafana şimdiden inşallah her şey gönlünce olur🌸