Yncygt aricakbeyza birşey sorabilir miyim? Anadolu sigorta poliçe kesilmedi e nabizda teşhisi yok ama polip ameliyati olucam ameliyatlarda 3 ay bekleme suresi diyor bu işlem histeroskopi basit ameliyat bunu 3 ay bekletirmi boyle birşeyle karşilaştinizmi ? Poliçemi bu yuzden iptal edicem 3 ay bekleme varsa operasyonda
Hilal3425 aricakbeyza yanlış bilgi vermeyin Anadolu da bekleme süresi yok sadece poliçe başlangıcında gebelik olmaması gerekiyor Anadolu sigortam var doğum poliçeli
derya61_ aricakbeyza hamile kaldıktan sonra peki yapılacak bir sigorta var mı şuan ücretler çok yüksek
Nihaann derya61_ sadece sompo japan sigorta yaptırabilirsiniz geçen sene 18.750 tl idi şimdi ne oldu bilmiyorum. 9 muayene var ama tahlil,ultrason vs dahil değil,bana hiç avantajlı gelmediği için ben yaptırmadım.
Zerlll Melikenin_annesiii Anadolu sigorta yaptırdım.3800 bir ay adet doneminden sonra kabul ediyorkar bir ay geçtikten sonra yani çok mantıklı sigorta yaptırmak özel hastaneler de yoksa muane ücretleri çok fazla malesef ki
Melekg Bizim ACIBADEM sigorta onun şartı 6 aydan sonra hamile kalmak eşimin iş yeri sigortayı yapıyor eşimin maaştan çok az kesiliyor 1000 TL ye kadar muane 17.500e kadar doğum yapabilirim detaylı muanenin anlaştığı yerlerde de yüzde 70 80 karşılıyormuş