Teacherirem1 Kızlar bu demir ilacı çok kabızlık yapıyor gibi sizde de öyle mi kullananlar yorum yapabilir mi
MSultann Teacherirem1 yapıyor canım çok. 22 haftadayım bu hafta kabız degilim sadecee 22 hafta boyunca kabızlık cektim.
smallbaby Teacherirem1 demir ilacıda yapıyo ama zaten hamileliğin getirdiği bi sorun bu cnm bol sıvı kayısı hoşafı tüketmelisin başından beri yaşıyorum çok zor gerçekten 😔yeşilliği ve salatalığıda bol bol tüket fatdasını görürsün
Pcoslubiranne Teacherirem1 sirf o yuzden kullanmiyorum demirim de 4 kusur o kadar dusuk ki. Toz olanini verdi onu da icemedim direkt cikardim.31 haftaligim hemde bakalim.ne yapacagim.
Derya_gumus Teacherirem1 banada yapiyo daha öncesinde hic sikintım yoktu demir hapini kullanmaya basladim kabizlikta basladi malesef
SinemUnalOzturk Armut çok iyi geliyor kabızlığa. Benim de oluyor bazen iki üç gün çıkmadığım çok zorlanıyorum. Çıkmayınca salatalara zeytinyağını biraz fazla koyuyorum armut yiyorum. iyi geliyor
Merve-06 Ben şuan 27 hafta hamileyim demir hapı kullandığımda beni de tam tersi ishal yaptı ilaçları değiştirdik kan hapına geçtim ve sonuç yine aynı bünyeye göre değişiyor sanırım
Damlayldiz Doktorum kabızlığım var diye kabızlığa sebep olmayan bir demir ilacı verdi. Ocean demir, doktorunuza sorun öyle kullanın :)
Srfe Hangi demır hapını kullanıyorsunuz benmde cok asırı dusuk ama sadece damla kullsnıyorum kabızlık korkuma .. cünkü çok kabızlık yasayan bırıyım normalde artı hamılelik
Pulika Teacherirem1 bende de yapıyordu ve maynezyum hapı ile almaya basladım zaten dr nuz onu da baslıcaktır size o da ishal yapıo demir ve magnezyumu aynı anda alırsanız normal sekilde oluyo