Amazon Canpolat Adam kızını ağrılı biriyle evlendirmis, kızı eşinin tarafına çok fazla hürmet gösteriyor onlarda öyleymiş çocuk doğdu kız sezaryenli haliyle gidip çocuğu onun evine götürdü el öpmeye diye. Böyle şeyleri göre göre göre kendisi de özendi erkekse eğer benim adımı koyun diyordu bi ara çünkü kızı kayinbabasinin ismini koydu bebeğine. Sidik yarıştırıyor kısacası
Canpolat Amazon Aynen dünürüne yapılan şeylere özenip oda yapıyor.Ama şunu unutmasın sana ne kadar ve nasıl davranıyorlar normalde bilmiyorum ama madem sidik yarıştıracak ağrılılar gelinlerine kilo kilo altın takıp el üstünde pofpoflarlar o zaman o da sana yapsın çünkü görümcene kayınpederi yapıyordur ki görümcen de o ağrıyla gidip öpmüştür elini .Kayınpederin Hep kendine yapılmasını istiyor bişiyler de oda yapsın bir zahmet 😀
Sevensevilen Amazon maşallah ne kadar güzel bir doğum olmuş . Allah sağlıkla bebeğinizi büyütmenizi nasip etsin . Söylemeden de geçemeyeceğim eşiniz ve ailesi tam bir hanzo. Lohusalık süreciniz sıkıntısız geçer inşallah
Amazon Sevensevilen Yanımda değil onlar annem var sadece annem de ben buradayken onlar gelmeyecek dedi eşim de ben çok tepki gösterdiğim için şu an beni karşısına almak istemiyor o yüzden sessiz
35esra35 Amazon öncelikle hayırlı olsun sağlıcakla büyütün bebeğinizi. Doğumunuz çok güzel olmuş fakat öncesinde ve sonrasında yaşadıklarınıza çok çok üzüldüm😔sizin daha önceki postunuza denk gelmiştim kaynananız isim için size ağlayıp zırlamıştı o konu nasıl sonuca bağlandı merak ediyorum bebek doğduktan sonra kaynananız yine hortladı mı yoksa kabullendi mi🫣🤗
Amazon 35esra35 Söz vermiş olsam dahi eşimin yaptığı öküzlüklerden sonra imkanı yok koymazdım ama zaten söz vermemiştik kendi istediğim ismi koyduk. Annem yanımda şu an diğerleri yok eşime de pek yanaşma bana bu aralar sinirim geçmedi dedim o da kedi gibi dolanıp duruyor
minikerdeminannesi Amazon isim olayı nasıl oluyor ben de eşimin ailesiyle konuşmadık ama onlar k.babamin ismini koymak istiyorum eşim arada kaldı ama bir anlık gafletle ben yataktayken gidip k.babamin ismini koyar diye korkuyorum
canserko Amazon başlığı düzeltmek isterdim. “Mal kayınvalide peder ile ondan daha da mal eşim. “ Okurken deli oldum. Asla asla kabul edip, içinde bulunamayacagım bir aile ortamı . Gözünüz aydın🧿🥲
Melos90 Amazon hayırlı olsun ama şok içersinde okudum sen orda can derdindesin eşin ütü derdinde bir bardak su vermiyor Allahım merhametli insanlar versin. Bu nedir
Amazon Melos90 Neymiş doğum olacağına inanmamış ben naz yaptigim için panik olup hastaneye gitmek istemisim daha vakit varmış 40 a kadar neden erkenden doğurmak istemişim istesem tutabilirmişim her şey beyinde bitiyormuş. Beyinsiz ya. Anlattıkça sinir oluyorum.
Selmos- Amazon eşin hep böyle kaba ve ilgisiz mi sonuçta sen onun da çocuğunu doğuruyorsun annene saygısızlık etmenin bedelini ödemeli sonra da baba oldum diye ortalıkta dolanır kayınbabanla kocan aynıymış malesef insallah eşinin aklı basına gelir bebeğin hayırlı olsun mutlu ol
Amazon Selmos- Yok normal hali o değil işte sorun yaşamış, bananeyse o sorun neyse işten geldiğinde de doğum olacağı için sinir olmuş hani 40 a kadar vakit varmış ben neden erken doğurmak istiyormuşum😄 Bir de sancım var ama pek belli de etmiyorum ben bu benimki de naz yapıyorum falan zannediyor panik yaptım ondan hastaneye gitmek istiyorum zannediyor bugünü mu buldun en kötü günüm demeye çalışıyor. Çocuk onun keyfine göre gelecek çünkü. Ama günlerdir çok uzak davranıyorum hatta birkaç kere boşanma lafı da ettim insanın en ihtiyaç duyduğu anda böyleysen seninle evlilik yürümez dedim. Bilmiyorum sonumuz ne olacak
Melos90 Amazon sen anlatckca ben sinir oluyorum bacım Allah yardımcın olsun zor cidden ilk cocuk mu heo aksi mi esin
yeknu Cürete bak 😂😂😂😂 ay pardon da sen kimsin?? El öpme beklemiş bide doğumhaneden öıkan kadından. Çok iyi yapmışsınız taviz vermeyin.
Amazon Melos90 2.cocuk eşim normalde böyle değil ilk doğumda da böyle değildi ama işte o gün sorun yaşamış hatta fiziksel kavgaya kadar gitmiş sonradan size yakışmıyor vs diye ayırmislar bunları. Eşim mühendis, şirketin avukatıyla münakaşa yaşamış yalancı herif falan diyerek geldi eve zaten. Ben de anlattım kontrolde doktor doğumun başladığını söyledi gitcem yatış olacak dedim, ne gerek var sancı çekmeden gitmeye ben duş Alacam benim ütüm yok benim sinirim tepemde bilmem ne ya ben doğum sırasında senin derdini de yüklenemem ki adam ol ve belli etme bana.
immos Amazon ahh ne güzel bir doğum olmuş maşallah size ama diğer yazdıklarınız için inanılmaz üzüldüm gerildim Allah sabır versin gerçekten. Artık bebek de doğdu sizde o eş ve o aile varken şimdiden sonra daha çok başlık açarsınız gibi geliyor bana 🥺