Melokrks Miray23_ Ay ne alakaymış yok günah yok çocuğun ömrü kısalır olacak şey değil hurafe hepsi belime kadar saçımı küt kestim ben günahkarım o zaman 😂
Tosbikannesi1 Miray23_ günah yada değil mi bilmeme ama bende saçımı kestirmeyi düşünüyordum geçen bi yazı okudum vazgeçtim sana da söyleyeyim. Saçları kesitediğimşz zaman uzasın diye vücut minarel ve vitamini saça yolluyormuş .. o yüzden kestirmeyin yazıyordu. Bende emin olamadım ihtimali de göze almadım kestirmedim 🤭
Defnem_26 Her günahımız bitti bi saç kestirme kaldi neden günah olsun ki nerde geçiyor boyle birsey cahil insanlarin uydurmasi
Ahsenmom Miray23_ bebeğin ömrü uzar diyeni duydum da günah mı diyeni ilk defa duydum. Nasıl inanıyorsunuz buna 🤷
Minigim38 Bir kadının hamileyken de hamile değilken de saç kestirmesinin dinimiz açısından hiçbir sakıncası yoktur.
DoktorS Siz inanıyormusunuz Yüce Rabbimin bir sabinin ömrünü saç teline bağlıyacağına ? Benim bu konuda dini bir bilgim yok evet ya da hayır diyemem . Kişisel düşüncem bu yönde , anlatabildim mi ?
Tosbikannesi1 Misssitare bilemiyorum ben böyle okudum üzerine pek düşünmedim. Kestirmedim ama sana kestirme demem kestir de demem