Kızlar pazartesi kaşık ağrısıyla uyandım. Şiddetlenince hastaneye gittik ilk kızıma doğum yaptığım hastane çok fazla ağrı kesici ve iğne yaptı üstüne bir de hafif narkoz vermesine rağmen ağrım bir dakika bile geçmedi. Kendi doktorum akşama yatış yapalım gözlemleyelim dedi(kistim yumurtalığıma yapışmış orda ki kanı emip üç kere ters döndürmüş) herneyse eşim kabul etti bu arada sadece serumlara acil girişine 6 bin ödedik ve bir şeye yaramadı. Neyse sonra sagolsun kaynim hastane ayarladı gittik hemen baktılar vakit yok ameliyat dediler. Çünkü artık zehirli su salgilamis ve hayati tehlikemiz vardı hem bebeğin hem benim. O kadar üzüldüm Kİ kendi doktorumun para icin beni bekletmesine herneyse ameliyat oldum çok şükür iyiyim ama çok fazla ağrı kesici aldım narkoz aldım bebeğime bir şey olmadı çok şükür ama gelişim geriliği vs olabilir mi bilmiyorum doktorum belli olmayacağını söylüyor olursa eğer tabi ki kabulüm ama sırf ağrı kesiciler narkozlar yuzundense de çok üzülürüm. Basına böyle bisey gelen var mi ? Mecbur olmam gereken bir ameliyattı orası ayrı. Ve savaşçı yavrum bizi bırakmadı çok şükür. Uzun oldu ama kusura bakmayın