Balimbebek44 Kizlar 7 +4 gunluguz maden suyu falan icebilir miyim acaba? Ilk haftalar olunca bebege bir sorun olur mu ki ? Birde maydonoz falan tukettiniz mi ?
minik_koala_ve_annesi Balimbebek44 maydonoz nane reyhan bunlari tuketme maden suyu icebilirsin dusuk riskin yoksa kahvede icebilirsin kafein asiriya kacma ama asitli iceceklerden uzak dur 😇
Nskyhn Balimbebek44 maydonoz yenir ama su ile karıştırıp içilen önerilmiyor ben salatalarda falan yedim işin açıkçası. Her gün maden suyu da içtim. 30 + 5 olduk. Bazen 2 maden suyu içiyorum Beypazarı tüketiyorum bu arada. Ben sucuk falan da yedim 😂
Simgebato Balimbebek44 maden suyu başlarda günde 1 kez vermişti doktorum şimdi 31. Haftadayız artan ödemler ve mide şikayetlerim yüzünden günde 2 ye çıkarmamı söyledi🫣
Mabel0090 Maden suyu içiyorum ama magnezyumlu olanından .. diğeri sodyumlu ve tuz oranı yüksek yinede sor doktoruna .. salataya ya da ekmek arasına maydanoz nene koyup yiyorum ama asla suyunu tüketmiyorum tehlikeli
Kleopatra- Balimbebek44 Ben hepsini kullandım hicde birşey olmadı diyene lütfen aldırış etme. Herkesin bebeği farklı etkilenip etkilenmeyeceğini kimse bilemez. O yüzden madem suyu magnezyum açısından faydalı zaten ama maydanoz falan tüketme. 🌸
suscarparimm Balimbebek44 Detoks olarak maydonoz tüketilmesi önerilmez onun haricinde çiğ olarak yeşillik olarak tüketebilirsiniz maden suyununda zararı olmaz korkmayın
Deemetibostnci Balimbebek44 herşeyi kararında tüketebilirsin bir tutum maydanoz hafta bir yenen şey neden bebeği düşürsün sen kaynatıp içersen bağ bağ maydanoz yersen ozaman etkiler tabi sade maden suyu içiyorum başından beri arada bırak tekrar başla enfeksiyona da idarar yollarına da iyi geliyor
No_name Balimbebek44 herşeyi kararında aldığın sürece sıkıntı yok sakınma ama abartmada 😊 ben aç karnına limonlu soda içiyorum yemekle aram kötü çünkü
Gny18 Balimbebek44 maydanoz fazla abartmadan tüket canım. Sade maden suyu da güne 1 tane içe bilirsin. Aslında şimdiden o yasak bu yasak deyipte hamileliğini kendine zehir etme abartmadan her şey yiye bilirsin gebeliğim riskli olmasına rağmen ben sakatat da dahil her şey yedim şuan 29 haftalık gebeyim hiç bir sorunum yok çok şükür.
Mavisperi Balimbebek44 maden suyunu günde 1 tane mutlaka içerim 28 haftadan beri …!! Maydanoz nane bunları da abartmadan tükenmekte sorun yok bide suyunu icme yeter