Ana-Kraliceee2406 Kizlaaarr bu ay 1 senem olucak hayırlısıyla gelin olalı. Gelin geldiğimde 47 kiloydum. Hamile kaldım, 26+4 üz Milasımla. 53.65 kiloyumm. Sizce nasıl? Siz kaç kilo gelin olup hamileliginizde kaç kilo oldunuz🤰🏻🧕🏻💪💞
Mlktnc Ana-Kraliceee2406 Evlendigimde 52 kiloydum. Hamile kaldığımda 54 Şuan 2 senelik evli 37 haftalık hamileyim 64 kiloyum 😇
Tugceonur Ana-Kraliceee2406 3 üncü yilima giricem alah nasip ederse 25 yaşındayım 1 .Cocuk 16 Aylık 👶🏻 46 kg 85 ile doğum 2 . cocuk 23 haftalik gebe 👶🏻 56 kg 54 kg dayim
Kleopatra- Ana-Kraliceee2406 30 haftalık hamileyim. 60la hamile kaldım 76 kiloyum şuan 🙈 Doktorum yavaşla diyor ama gel birde bana sor niye böyle oldu anlamadım 😂 Gobegimle bakışıp bakışıp depresyona giriyorum resmen 😂💃
Annesininportakali53 Ana-Kraliceee2406 40 la gelin oldum😆 hamile kaldığımda da 40 tim 22 haftaligim en son 20. Haftamda tartildim 46 di şuan yükselmiş mi bilmem 6 kilo aldım 🥰
Tugceonur Halime90 kizim 4 kg dogdu zaten benim çoğu ödem ve sislik mis 1 ay da toparladim spor da yapiyordum gebelik oncesi sonrasinda da devam ettim birde emzirmek gercekten kilo verdiyor hala kižimi emziriyorum o yuzden mesela bu gebeligimde kg almadim henuz cok sık sık yiyip cok su iciyorum buda sürekli tuvalete cikmaya sebeb oluyor
Halime90 Tugceonur çok güzel 😊 bende tam tersi emzirme döneminde kilo almışdım emzirdkce acıkma hısseni bilirsiniz ☺️🤦♀️
cileklicookie Ana-Kraliceee2406 valla ilk evlendigimde 55 kiloydum 38 bedendim ilk ay hamile kaldim 14 kilo verdim 30. Haftaya kadar ne yazik ki. Sonradan aldim ama 14 kiloyu tamamen geri alamadim tabi dogumdan sonra yavas yavas aldim kendime geldim. 27 ay gecti dogum yapali tam 58 kilomdaydim hamile kaldim şuan 29 haftalik ve 66 kiloyum 😂😂
Annesininportakali53 Ana-Kraliceee2406 genetik canım sülalem zayıf metabolizmamiz hızlı olduğundan yediğimiz şeyleri bile hemen eritiyoruz. Ama çok şükür gebeliğe engel bir durum değil ve iştahım çok açıldı yani 20. Haftaya 6 kilo ile geldim şuan 22 yim oysaki doktorum ben 37 ile normal ve sezeryan yaptığımı bilirim bebegin sağlığı yeterli demişti ama ben yine iyi gidiyorum yüksek ihtimal doğurana kadar 10 -15 kilo daha alıp toplam 20 kiloyla kapatırım gibi geliyor 🤭 bebişimde iri kemikliymiş kilosu önde çok şükür 🥰🌸
Hande13 77 ile hamile kaldım. Şuan 23 haftalığız 89 kiloyum. Hiç kusmadım ve ödemim var ayaklarda kilom bundan dolayı çok diye düşünüyorum bakalım doğuma kadar kaç olacağız 😂