Gamzebzk06 Kızlar 14+1 haftalık hamileyim fakat ne yesem ağzıma lokma atsam faz olarak bana dönüyor resmen gaz içim de patlıyor çıkartamıyorum ne yapmam gerek size de oluyor mu? :)
Kumral60 Gamzebzk06 ahaha😁😁 ayni ben bomba gibi dolasiyordum saun biraz rahatim esim bile alisti komedi durumdayiz❤ tavsiyem canim sivi ile katiyi ayni anda tuketmemen yemek yerken su icme yarin saat sonra ic ya da once iyi hissedeceksin.
aysenur1752 Gamzebzk06 gaz gelince sal gitsin 😂 tuttukça daha sonra çıkaramamaya başlıyosun o yüzden geldiği an bırak 😂
MYSR Gamzebzk06 Bazen patlayacak gibi hissediyorum özellikle akşam ve sabahları içinde volkanlar patlıyor :)
Gamzebzk06 Kumral60 ben hiç yapmam da anlayamıyorum içim de biri konuşuyor resmen ses çıkıyor utanır oldum ah bir de çıkarabilsem çıkartamıyorum içim de patlıyor 😀 başka çözüm yolu yok mu ki hele 2 saate bir acıkmam da tuzu biberi midem karnım dile geldi 😀😀
Kumral60 Gamzebzk06 evet cikmiyor ama bol su ic inan rahatlsrsin 18 olduk iyiyim suan utanmada kalmadi esime diorum kizin yapio bana bakma 😂😂