SimayeceninAnnesi Seri1991 ev buyukse veya yatili biryere gidiliyorsa bence gerekli yada odasinda tek yatacak diyorsaniz geceleri lazim olur benm rvin kucuk yani aglasa duyarim ama esim yinede internetten bi kamera almis uzaktan da izlenebiliyor uygulama ile is yerinde izlicekmis 😅😅 deli adam hem goruntu var hemde karsilikli gorusme konusma yapilabiliyor oyle bir alet almis haberim yoktu annemde cok sevindi baska sehirdeler bizde izleriz diye mutlu oldular ama dha hic kurup denemedim insallah iyi biseydir ya
PrensesFiona Seri1991 6 aylık bebişim ben kullanmıyorum gerek de duymadım açıkcası. Eviniz çok büyükse lazım olur anca
smallbaby Seri1991 kız kardeşimin evi dublexti üst katta bebek yatarken oda alt katta izliyodu çok iyi oluyo şimdide bana verecek ama benim evim küçük iki adımda bütün odalara giriyorum gerek görmedim ama iyi olur sanki
cileklicookie Seri1991 ev büyükse gerekli evet O yatak odasina uyurken siz mufakta duyamayacak kadar uzaksa mesafe lazim benim evim ortalam 180m2 kadar duyma ciddi sekilde sorun olur diye aldim 2.5 yildir memnun sekilde kullaniyorum kv giderken anneme giderken tatile ve yazliga giderken daho götürüyorum yeniden int ile baglanti yapmama gerek kalmiyor cunku superbox da yanimda taşıyorum zaten. Haa esimde yurtdisinda calisiyor oda geceleri gunduzleri acar izler kizini uyurken vs yada uyanıkken konuşur onunla oda bizim icin iyi oluyor. Ha ama bazi yorumlarda soyle bisey okudum annemler bizde izleriz diye sevindi maalesef 2 oturuma izin veriyor cogu kamera iyi kide öyle bebek 1 yasina kadar yatak odasinsa bizimle uyuyoe ben annemin gecenin ni yarisi sirf merak etti diye yatak odami izlemesini istemem sahsen :) benim görümcem de istedi sifreyi ay ver bende izlerim is yerindeyken diye ne münasebet dedim yatak odasinda duracak kamera neticede ;) SimayeceninAnnesi
SimayeceninAnnesi cileklicookie yok canım evet yorumu ben yazdım annem izler diye de bebiş ztn kendı odamda olsa annem teklıf bıle etmez bebegımızın odası var kamerayı oraya koyduk gunduzlerı açar bakarız birde bebiş kendı odasında yatacak benımde anne koltugum var yataklı uzun yanında ben olurum maksat bende annemle ordan sohbet edebıleyım bız annemle cnkı sabah bı araşırız eşim gelene kdr yemegı temızlıgı hep beraber yaparız kulaklıklarla fln 😅😅😅😅😅 yoksa odamda ztn kamerayı tutmam kız delimiyimmm
Aslihanfs Kamera ve telsiz aldım ama kameranın gereksiz oldugunu farkettim topladım kaldırdım. Oğlum 2,5 yaşında ve telsizi gala öğlen uykuşarında kullanıyorum tavsiye ederim.
minik_koala_ve_annesi Seri1991 ben telsiz aldim kucukken atesli hastalik gecirdigim icin maalesef sol kulagim tamamen duymuyor evimde cok buyuk bebegime suan icin ayri bir oda yapmyacagim ama ne olur ne olmaz diye aldim 300 mt kare alanda cekiyor telsiz ve en hassas hareketleri bile algiliyor cok begendim motorola markasi sarjli insallah doguyunca kullanacagim😇
incitanem94 Seri1991 başlarda çok kullanacağımı sanmıyorum ama bir yaşından sonra odasını ayırmayı düşündüğüm için aldım şimdiden. Uykum biraz ağır güvenemedim kendime 😂 zaten sürekli pahalanıyor. Ben bebevo markasının telsizini aldım küçük bi kamerası da var yorumları iyiydi. Ama wifi ye bağlanan model değil benimki. Bakıcıya filan verme durumun varsa wifi li olanlarına bak yoksa bence bu model yeterli 🌸💕
cileklicookie SimayeceninAnnesi sohbet etcek kadar net bi ses akisi olmuyor hic bi kamerada cizirtili bi telsiz sesi gibi dusun bir yerden sonra insani rahatsiz ediyor canim haberin olsun
TBeyza Seri1991 ilk çocuğu annemle büyüttüm o yüzden gerek duymadım ama bu ikinci ye alacagim çok işimi görecegi düşünüyorum tek kalacağım çünkü ev işleri yaparken ws aklım kalmaz
ElfBrnveminikkizim Bebek uyurken ev işi yapınca sesten duyamayabiliyorsunuz, hastalık dönemlerinde de sürekli odaya girip bakmak çocuğu uyandırabiliyor. Kamera bence çok şart değil ev çok büyük değilse ama telsiz en ufak dönmede bile ses yapıp kontrol için iyi oluyor
ikikizannesi__ Seri1991 benim evim dublex ben kamera almıştım ama şimdiki aklım olsa telsiz alırdım sanırım bitanede telsiz alicam