star3star [silindi] nasipse doktorum bu ayın 29 na gün verdi.37. haftama denk geliyor.inşallah bebeklerim dururlarda verdiiği günden önce gelmezler🧿🤲🏻
Sehrbnon122 Minikanne123 kac kilo dogdular canım bende 22 haftalık ikizlerime hamileyim insallah o haftaları görürüm yaa
Minikanne123 Sehrbnon122 2.300 doğdularcabım küveze girmedik çok şükür 🤲pozitif düşün bol su iç duanı eksik etme Allah izin verirse hiç bişey olmaz bi de düzenli saatli yemek yemeğe özen göster
Sehrbnon122 Minikanne123 canım ben cok kaşar tüketiyorum 20 haftalık doktora gittiğimde bebeklerimin Bitanesi 460 Bitanesi de 450 gram dedi doktor gayet iyi kiloları falan dedi senin kaçtı o haftalarda
Minikanne123 Sehrbnon122 kuzum hiç hatırlamıyorum ki o haftaları ama o civarlardaydı sanırım yulaf ezmesi falan da çok işe yarıyo aklında olsun
Sehrbnon122 Minikanne123 tüketiyorum canım doktorum bu haftalarda tekil olan gebeliklerde 300 gram 320 gram arası oluyor senin ikizler gayet iyi falan dedi içim rahatlamıştı o haftalara kadar her biri 2.5 kilo olsa ne güzel olur yaa
Minikanne123 Sehrbnon122 olur inşallah canım içini ferah tut stres yapma son zamanlar da bol dinlen 🌸
Anisalenamom [silindi] Hiç bir sorunum hiç bir riskim olmamasına rağmen ki hamileliğim sıfır sıkıntı sorunsuz geçti 34+4 de kadar durdular kuvözdeler 1 buçuk haftadır 😔
star3star [silindi] amin inşallaj🤲🏻tüp bebekle hamile kaldım 3 başarısız denememiz vardı 4. de şansa bırakmak istemediğimiz için iki embriyo koydurduk belki biri tutar diğer tutmaz diye dündük ama Rabbim ikisinide nasip etti cok şükür🤲🏻🧿