Filizx1 Kızlar 6-7 saat önce başlayan bi ağrı uyuyamıyorum çok kötü ağrıyor🥺 napayım hastaneye gitsem ne yaparlar ki
Anne88 Filizx1 canm bende 32+4 vajina agrısımdam uyuyamıyorum yürürken oramı tutuyorum resmen yatakta sağa sola dönerken canım acıyor bebeğim 30 haftalıktan beri baş aşağı pozisyon da dizinde öylemi
SerraFatih Filizx1 ben bu sebeple daha yeni doktoruma gittim çok normal rahmin doğuma hazırlanıyor dedi. Endişelenecek birşey yok merak etme. Ama bol bol dinlenmeye bak
Ayfertufan Filizx1 bence gitmelisiniz endişelendirmek istemem ama belki açılmanız falan olmuştur en azından öğrenmiş olursunuz
Lilya_pn Geçmiyorsa ve sürekli ise mutlaka doktora gidin. Benimde ara ara bu tarz ağrılarım olmaya başladı ama sürekli değil. bu ağrı sizi uyutmuyorsa ve gebeliğin son haftaları belki erken gelmek isteyebilir. İhmal etmeyin.
Filizx1 Lilya_pn normalde de oluyor ama uzun sürmüyor da bu defa geçmiyor işte acile gitsem ne yaparlar diye düşünüyorum🥲
Vera09 Anne88 ben 29haftaligim cok kotu degil ama gece uykuda sagdan sola donerken hissediyorum cati agrisini niye acaba problemmi
Filizx1 Anne88 aynen öyle valla bende öyleyim ama bebeğimin pozisyonunu bilmiyorum 1 aydır kontrole gidemiyorum🥹
Filizx1 Vera09 bilmiyorum ki 👉🏻👈🏻 Benimde sürekli kasık ağrım olur ama bu tam vajinada çok farklı bi ağrı
Anne88 Vera09 canm problem mi bilmiyorum doktora sorduğumda normal olduğunu söyledi pozisyondan da olabilir bence baş aşağı ya bide büyüdükçe baskı olırmus
uraz_ve_annesi- Vera09 ben bunun için gittiğimde doktora magnezyum başladı ve artık doğuma hazırlanıyor vucut kemikler yavaş yavaş açılıyor o yüzden ağrıların oluyor demişti magnezyum kasılmayıda önlrdiği için, beni çok rahatlatmıştı
Vera09 uraz_ve_annesi- tesekkur ederim. Iciyorum aslinda magnezyumda. Ben de yarn doktoruma bi sorayim