Ozse54 ben ilk doktora gıttım adet düzensizligi fln birde bebek dusunuyoruz hanı kontrol edelım fln yenı bır aylık evlıydım hep derler ya bı kontrol lazım hanı bebek dusuncesı ıcın o gun catala oturdum ne olcak fln blmıyorm tabı doktor dedıkı ilişkiniz güzel oluyomu hanı yi mi evet dedim sıkıntı yok tmm derın bır nefes al dedı tam aldım nolcak fln derken bı baktım ıcımde bişi oynuyııı 😅 ama işte sonra hamıle kalmstım yıllar sonraaa acıle gıtmıstık orda kanamam vardı 2 ayşıktı bebiş bı anda acıldekı kadın bı soktu aleti kanamam fln cogaldı o acıyı unutamıyorum yanı kendı doktorum gıbı degıldı o anki hal sonra düşüğüm öldu fln kötü günlerdi neyse şimdi ki hamıleliğimde tövbeliyim ne acile gidiyorum ne alttan baktırıyorum acıdan ölsem acile gitmem o derece ınsanda korku bırakıyolar cnkı bazı ınsanlar gerçekten hayvan gıbı davranıyor hastalara bu işi yaptıklarından karsısındakı ınsanın ınsan oldugunu unutuyolar o an ki görevi bitsin rahatına kavussun yeter yanı onun için zarar vemişim korkutmusum umrunda olmuyor nefret edıyorum o tarz ınsanlardan