Padfoot Millet daha teslim almadan dolap a satışa koymuş şaka gibiler ya. Bide hepsi aynı yalan ‘hediye geldi’. Bari 2000 liradan koyma be kardeşim 🙄
minnoskiz- @Padfoot inanmıyorum ya ihtiyacı olup stok kalmadığı için alamayanlarında hakkına giriyorlar resmen ne ayıp birşey
Padfoot minnoskiz- ben de baya uğraştım alamadım. Uygulamaya zaten girilmiyodu bile. En son tekrar denedim bi baktım üç tane sipariş var 🤦🏻♀️ Arkadaşlarım isterse vercem yoksa iade etcem mecbur
Padfoot minnoskiz- benim iki tanesi iptal edildi biri duruyo ama o da iptal edilir muhtemelen. Satışa koyanlar şimdi tırın tırın geri çekerler
Edizimmm Bir kac kişi mağazaya gitmiş bir ablanın eşidr migrostaymis demis fiyatlar hatalı girildi iptalagazadan almaya gidenler olmuş hatali fiyat denmis bende tam alırken birden bitti
mercimekmi Hayat123456 hayırlı olsun canım güle güle kullan 🥰 benim evde philips xxl vardı zaten kuzenime çeyiz hediyesi olarak alırım diye düşünmüştüm nasip değilmiş 🤷♀️
Nskyhn Gizemasil0 bilmiyorum ki https://instagram.com/stories/antifenomenetkisii/2897269420654254490?utm_source=ig_story_item_share&igshid=MDJmNzVkMjY= Ben de burada gördüm bı bakın isterseniz , sorun hatta