Ayfertufan NurrrH kullanıpta memnun kalan var mı acaba bir çok kişiden hem iyi hem kötü yorum duydum açıkçası bende almayı düşünüyorum
DidemDnnz Yaa ben alabildimmmmm 😍 kız var ya müthişsin yaaaaa gözüm vardı bunlarda zaten inanılmaz bir fiyata aldımmmm. Bir sorun çıkmaz umarım
mercimekmi Hayat123456 hayırlı olsun canım güle güle kullan 🥰 benim evde philips xxl vardı zaten kuzenime çeyiz hediyesi olarak alırım diye düşünmüştüm nasip değilmiş 🤷♀️
NurrrH DidemDnnz insatgramda indirim sayfalarını takip ediyorum. Anlık indirim paylaşıldı hemen aldım 2 dk içinde 😂😂
Gizemasil0 Bende aldım ama kesin iptal ederler hadi bakalım😂 buradan haberdar edelim birbirimizi teslimat yarın gözüküyor
NurrrH Isabella06 İnstagramda anlık paylaşım yapıldığı anda hemen aldım. 1 saat oldu alalı. 🥲 duyuldukça site çökmeye başlamış 😱
DidemDnnz Aaaa bir şey söylim mi yüksek ihtimalle iptal edecekler çünkü resmen yanlış girilmiş, reklamında 2099 yazıyor, iptal ederler sanırım :/
Kubgkm NurrrH umarım teşekkür ederim canım ben aldım yarın teslimat 12 de bakalım hayırlısı kapıda ödemeyi seçtim 😀