Deletedmom_12 Sirkeli suya soktum ayagimi internette okudum iyi geliyomus sizler neler yapiyorsunuz öyle yaniyorki gece yatarkenn vallaaa psjolojim bozulduu 😔
Cerkess Deletedmom_12 bende şuracıkta bekleyeyım cevapları gebelık öncesı de ayak yanması vardı bende sımdı her gece kalkıp soguk su altında tutuyorum 🤦♀️
Vera09 Deletedmom_12 ben buz gibi suyla yikayp yataga giriyorum. Buz torbasi koydugum da olmustu yatakta
Dark Deletedmom_12 magnezyum veriyorlar o yanma için. Birde gün içinde çorap giyin mutlaka bu benim bulduğum çözüm. Giymezsem ayakalrim gece yanıyor
Rabia_Deniz26 Bu sıkıntı sadece bende vardır sanıyordum kesin bi çözümü olan tecrübeliler yardımcı olsun lutfennn😑😑
Kubra_miray_szr Deletedmom_12 aynısı bendede var dün gece kalkıp evde deli.gibi geziyordum bi yandan ağlıyordum 😁😁🤗 gece saat 2 de başlıyor ağrısı ve yanması buz koyunca iyi geliyordu sizde deneyin bi
Cinarveannesi Deletedmom_12 d vitamini eksikliğinde birde şeker hastalığında yanar ayaklar ben 4 yıldır yaşıyorum çözüm düzenli d vitamini kullanmada başka çaresi yok maalesef..