Kvser Mrvyldrm1 yaaaa inşallah rabbim bana da nasip eder 🙏🏻☺️ Sizde sağlıkla büyütün inşallah çocuklarınızı canım benim 🥰 bende artık bıraktım akışına üzülmüyorum dünden bu yana o kadar güzel yorumlar var ki asla Ümitsizliğe kapılmayacam 🙏🏻
Kvser Tugbatatli aminnnnn çok teşekkür ederim canım 🙏🏻🌸 evet stresle baş edemiyorum olmuyor olmuyor düşünmüyorum diyorum ama illa ki düşünüyorum
Kvser Ensinacar şuanntüp bebek diye birşey demediler . Aşılama önerdi kendi doktorum ama ben başka bir doktora gittim bakalım artık ☺️
Ensinacar Kvser ben 3 kez oldum aşılama bende pcos um ikisi de tuttu ama düştü kanda pıhtılaşma olduğu için bi kere daha aşılamaya denedim ama bu defa tutunca hemen kan sulandirici iğneyi başladım şükür iyiyiz ..
Kvser MomsofSea yaaaa ne güzel sen şanslı olanlardansın ☺️🌸 inşallah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin rabbim 🙏🏻 Bende 13 aydır uğraşıyorum herşeyi denedim ovülasyonla catlatma iğnesi klomen femara vs yok yani 🥺
MomsofSea Kvser ya bi arkadaşım bana organik elma sirkesi önermişti. Sabahları aç karna sulandırıp 1 bardağa içiyordum. Belki onun etkisi olmuştur. Siz de deneyin ne kaybedersiniz.
berosunannesii Kvser hiç üzülme ben de ilk öğrendiğimde çok üzülmüştüm çocuğum olmayacak diye ama 8 ay icinde kendiliğinden oldu rabbim isterse olur yani pcos asla cocuk sahibi olmaya engel değil ❤️ ve stres yapma canım benim
Kvser Drysmsn yaaa ne güzel inşallah bende kalırım 🤲🏻 Nasıl kilo verecem bilmiyorum inanın 🥺 inşallah sağlıkla bebeğinizi kucağınıza alırsınız 🌸🤲🏻
Drysmsn Kvser amın teşekkür ederim Rabbım sıze de sağlıcakla bır evlat nasıp etsın .Dıyetısyen ıle görüştüm be dıyet programı uyguladım kadın doğum doktorunun verdıgı ılac kullandım 1 ay üçünde hamıle olduğumu ogrendım .Şifa Allah tan 🤲
Ceyda76 Bende pko luyum Gorunumum oyleymıs doğal yolla 4yılda kalamadım Doktorum aşılamayı onermedı dırek tüp bebeğe basladım.Arkadaşım agır pkolu 95kılo doğal yolla kaldı .Nasıp ısı ıste cnm .Tup bebekte pko bı avantajmış bılgın olsun genetık bısey sonucta
Kvser Ceyda76 evet öyle benim teyzem pco yok sanırım 100 kiloyla hamile kaldı kendiğilinden . Kilom yok ama yine de verecem . Herşey nasip kısmet işi rabbim ol derse olur 🙏🏻 Sadece sabırla duayla gününü bekleyecem 🌸 inşallah sizde güzel sonuçlar alırsınız canım 🙏🏻🌸
Kvser HilSin aminnnnnn inşallahhhhh canım benimmm🤲🏻🥰 Ayyyy ben kalsam yeter 😅 şaka bir yana dün gördüm Çin’de bilim adamları anne Rahmi gibi ortam hazırlamış bebekler kavanozun içinde büyüyor gelişiyor 🙄 artık isteyen yaptırabiliyormuş
Kvser Biranneikibebe kan pıhtılaşması olabilir benim görümcemde düşük yapıyordu canım çok üzüldüm adınıza 🙏🏻🥺
Suleakblt Kvser bendede senelerdir pkos var çok ilaç kullandım umudum yoktu olmaz diye düşünüyodum doğrusu ama hemen hamile kaldım hamile kaldığımda 1.60 boy 62 kilodaydım yine fazlalıklarım vardı ama kaldım şuandada 34 haftalığım Allah nasip ederse hemen kalırsın kendini stres edersen asıl olmaz iyi düşün güzel düşün umudunu kaybetme kilo ver sadece o faydalı gerçekten ❤️
Kvser Suleakblt inşallah canım bende biraz kilo vermenin derdindeyim inşallah rabbim daha fazla aratmaz hemen nasip eder 🤲🏻 İnşallah sizde sağlıkla kucağınıza alırsınız bebeğinizi 🤲🏻🥰
Kvser Limonzeytin şuan insülin direnci için doktorum herhangi ilac veya endokroloji doktoruna yönlendirmedi . Sadece verdiğim ilaçları kullan dedi onları kullanıyorum bakalım artık canım çok teşekkür ederim yorumunuz için 🙏🏻
Vicky Kvser Benim cikolata kistim vardi yanlis hatirlamiyorsam büyüktü de baya, doktor bana hamile kalma olasigimin daha düşük oldugunu söylemişti. Ancak ben evlendikten 3 ay sonra hamile kaldım süpriz oldu. 🙏🏻
Kvser Vicky yaaa ne güzel işte rabbim verecekse her ne olursa olsun veriyor canım . Benimde teyzemin Tüpleri yok yarım rahimle 2 çocuğu oldu mucize gibi hiç bir doktor inanamadı 🙏🏻
Kvser Damla00 yaaa inşallahhhhh rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip eder 🙏🏻☺️ Bende onu inanıp onu söylerim zamanı gelmedikçe birşey olmaz . İnşallah rabbim daha çok aratmaz bekletmez hayırlısıyla hemen nasip eder 🤲🏻🥰
Ahsenmom Kvser pco bende de vardı şuanda hamileyim bazı takviyeler kullandım, öyle ki adetim 45-50 günde anca olurdu hele evlendim iyice düzensiz oldu, evlendigim ay 3 ay adet olmadım nerdeyse kilo verip sağlıklı beslenmen lazım canım
Kvser Ahsenmom evet kilo çok etkiliyormuş onu anladım bende verecem biraz daha kilo inşallah rabbim nasip eder 🤲🏻 İnşallah sizde sağlıkla kucağınıza alırsınız bebeğinizi canım 🤲🏻🥰
Kvser Iremalya2 siz peki birşeyler yaptınız mı kilonuz kaçtı neler tükettiniz dikkat ettiniz canım ? İnşallah sağlıkla kucağına alırsın canım 🤲🏻🥰 rabbim inşallah bana da nasip eder 🤲🏻
Iremalya2 Kvser amin inşallah walla canım 70 kiloydum bekarken evlenmeden önce 10 kılı verdim adetim düzene girdi günü gününe adet oldum evlendiğimde adetlerim düzelmişti kilom idealdi fazlam yoktu bebek çok istedik rabbim aratmadı çok şükür gebelikten 3 ay önce folik asit kullanmaya başladım infolic combi kullanmaya başladım bana yararı çok oldu yumurta geliştiriyor bu vitamin fındık fıstık bal çok tükettim yumurta hemen gebe kaldım tabi önce rabbimin izniyle inşallah benim denediğim şeyler sen de de başarılı olur bir an önce gebe kalırsın ❤️❤️❤️ Biraz karışık yazdım kusura bakma