Kvser canım merhaba öncelikle biraz uzun oldu hakkını helal et ama sana belki bi umut olur diye yazmak istedim normalde sdece okurum yazmam pek ama şimdi yazmak istedim.. bendede pco var ama içini ferah tut.. benim gittiğim doktor bana hamile kalamazsın çocuğun olmaz bi sürü şey sölemişti bide kilolu biriyim kilo vermen lazım falan sürekli kontrollerden ağlaayarak geliyodum psikolojim bozulmuştu artık ve doktor değiştirdim. Yeni doktora gittiğimde hamile olduğumu öğrendim ve kilo vermemiştim herhangi bişeyde yapmamıştım. Sonra allah nasip etmedi 22 haftalık erken doğumla kaybettim bebeğimi 😢 sonra doktorum gerekli tedavileri uyguladı ama beklemek zordu bende beklememek için 9-10 ay sonra aşılama yaptırdım oda ilkinde tuttu ve allaha çok şükür şimdi bi oğlum var 😊 ve birde 19 haftalık hamileyim allah nasip ederse bide kızım olcak.. bende kistim var nasılsa çocuğum tedavi olmadan olmaz kafasındaydım ama süpriz bi şekilde hamilr olduğumu öğrendim ve hiç bişey yapmadım hala kiloluyum tedavi olmadan aşılama yaptırmadan doğal olarak geldi.. böle durumlarda kafa rahatlığı önemli sakın morali bozma psikolojini bozma allah nasip ettimi herşey oluyo.. allaha bırak kafanı rahat tut.. allahım tez zamanda hayırlı sağlıklı bi evlat nasip etsin sana ve tüm isteyenlere 🙏hamilr duası kabul olur derler inşallah olur 🙏