Mehtapkz bhrey yok cnm ben cumaya randevu aldm ozamn gidecegm yine az once kan verdm bakalm bekliormu
bhrey Mehtapkz bende hamıleyım :) bugün gecıkmenın 1. günü kacıncı günü gidicem bilemiyorum o yuzden sordum
Mehtapkz bhrey ya super cnm gitmeden once beta kontrolü yap ole randevu al canm hadi saglikla kavusun kuzum ❤️😍😍
bhrey Mehtapkz amin canım hepimze inşallah . Beta kac olunca gidilmesi lazım cunku ben subatta hamıle kaldım erken gıttım kese gözükmedi . Yarın kanda baktırıcam
Mehtapkz bhrey canm sanirim 3000 ile 5000 arasi karindan gozukuyirmus tam bilgm yok ama post acmistm ben benm proflmnden bak cnm
Minik1Civciv Beni merak eden güzel arkadaşlarım keseyi gördüm çok şükür haftaya perşembe kalp atışı için gideceğim Mehtapkz Rab @Bfduam @Seb Merve201119 @Bebekgeliyoorr gozdetrhn
Mehtapkz Minik1Civciv Ayyy canm supersinn Allah’a şükür 🤲 alttanmi bakti yoksa karindan gozuktumu kuzucum
Merve201119 Minik1Civciv kuzum çok sevindim bu sefer hersey çok güzel.olacak insallah Rabbım mükafatını verecek haftayada güzel haberlerle gel olurmu🙏🙏🌷
Minik1Civciv Seb valla uyumlu uyumsuz bir şey demedi kuzum kese çok güzel yerde dedi haftaya da kalp atışı için çağırdı