sedamhc cuma günü catı muaynem var tedirginim acımasından cok utanıyorum onun gerginliği var bir de adet sızlaması gibi sızlama var alt tarafta Bi kac gündür korkuyorum doktorun muaynesi doğumu tetikler diye ne yapsam bilemedim (37+4 oluyorum cuma günü)
BebisiinAnnesi sedamhc canım bugün oldum 39 haftaligim bence 38+4 5 gibi yaptır ve bu tamamen senin acı eşiğine bağlı ama acımıyor öyle söyleyeyim zaten kayganlastirici kullanarak bakıyor 2 dakikalık birseydi
Nidakorkmaz sedamhc 35+4 ten bildiriyorum yine 😂 bugün çatı muayenesi vardı. Tahmin ettiğim bir acıydı daha fazla değildi. Bende çok gerilmiştim ama inanın onlar nicelerini görüyor 🤗 sadece öğlen olmama rağmen hala biraz agrıyor 🫣
tubasd sedamhc dogumi tetikleye bilir tabii belkide acilmaniz vardir bunu ogrenmis olur ama dogumu tetikle o gun dogum olur diye bi durum yok benim bir kac gun sonra olmustu dogumum
Minagezer sedamhc bana 32 de yapıldı ağrım vardı o sebepten benim canım çok tatlı olduğu halde bisey hissetmedim gönül rahatlıyıyla söylüyorum bana güvenin derin nefes aldım yaptı zaten jel gibi bişey sürüp yapıyor kayıyor direk canım hiç ama hiç yanmadı asla gözünde büyütme saniyelik bisey çok kısa sürüyor bittiğinde bu muydu dedim direk güven bana🥰
sedamhc BebisiinAnnesi acıdan korkmuyorum ben de zaten alt tarafımda bir sızlama söz konusu o yüzden biraz korkuyorum tetikler mi diye normalde doktorum ben 39 haftada bakıyorum demişti ama benim hafiften sancılarım basladigi için seni bi muayne edeyim bakalım normal doguma catı müsait mi dedi şimdide gerginlik oluştu haliyle erken dogum olursa diye
BebisiinAnnesi sedamhc kendini ona odaklanarak gitme normal kontrol diye git doğaçlama takıl hiç sıkma konuşarak hareket et oldu bitti olur ama gerçekten acımıyor abartıldığını düşünüyorum ben biraz tabi dediğim gibi herkesin acı eşiği de farklı
Dilan246 Bende 9+3 gebeyim ilk başta erken olduğu için kesem görünmemişti doktor alttan bakmıştı çatı muayenesi de öyle mi yapılıyor? Ben evlendikten 1 ay sonra hamile olduğumu öğrendim ilk alttan muayenem olduğu için baya tedirgin olmuştum 🙁
mercimegin_annesiii sedamhc ben verilmez belki diye etek giydim iyiki giymişim vermediler öyle kapattım etekle önümü
byzogrtmn sedamhc hiç ama hiç acımıyor. Ben de 38e yeni girdim 1hafta önce muayene olmuştum ama şimdilik bir sıkıntı yok bence öyle düşünmeyin nasıl düşünürseniz öyle olur
Rbadrn_solmz Nidakorkmaz kontrol esnasında sadece parmakla mı bakıyorlar yoksa üstün açık komple görüyorlar mı ve odada kaç kişi oluyor acaba . Bende çok tedirginim yarın muayenem var da
tubasd Rbadrn_solmz ozelemi gidiyorsunuz. tamamem soymuyorlar tabiiki alttan eldivenimi takiyor parmagiyla bir kac saniyede bakiyor bitiyor. aciklik varmi catida sıkıntı varmi vs
Nidakorkmaz Rbadrn_solmz Ben özele gidiyorum ondan dolayı tek bir odada oluyor sadece doktorun giriyor bence hiç korkmayın saniyelik bişey tahmin ettiğinizden daha fazla bir ağrı olmuyor inşallah güzel geçer dediğim gibi telaş yapmayın. Hı birde örtü veriyorlar 🥰
CansuDRY sedamhc 37.haftamda çatı muayenesi oldum. 39+0′da doğum yaptım. Benim doğumumu tetiklememişti.
mercimegin_annesiii sedamhc bende yaptırdım hiç bişeyi tetiklemedi lekelenme olmadı bekliyorum sancılarımı 😒