Sarahh Semabkr benim kızda 2 yaş 6 aylık ve ben 28+2 im 🥲. aslında planlı hamilelik ama şimdiki aklım olsa 2 yıl daha beklerdim. yinede çok şükür Allah yine verdiği için
girl_boy_annesi Semabkr ben mutluyum ya hiç üzülmedim evet sorgunlar olacak ama iyiki rabbim nasip etmiş 🥰
Beyel Semabkr aynen bebegi nasip eden rabbim sabrinida nasip eder insallah. Evet isteyerek oldu bu kadar yorucu oldugunu tahmin etmemistim 1 sene daha bekleyebilirmisim😅 ama iki cocuk cok iyi canm hem kardes hem arkadas olarak büyüyorlar biraz buyuyup akillari ermeye baslayinca iyikide yapmisim diyosun benim ilk ikisiyle 20 ay var herseylerini beraber yapıyorlar baska arkadasa ihtiyaç duymuyolar bide ikisi kiz dahada iyi oluyo onlar icin
Kubra_miray_szr Semabkr benim kızım 7 yaşında şimdi ise 33+2 haftalık hamileyim Rabbim yeni nasip etti baya yaş farkı olacak aralarında 🤗🤗
Semabkr Tospikannesiiiii bizde bunu diyoruz demekki var bı hayır diyoruz ama gözüm korkuyor hadi bakalım hayırlısı
sedefyrs1101 Oğlum yeni 1 yaşına girdi, ben 5 aylık hamileyim 🥰 İlk öğrendiğimde ağladım istemedim yapamayacağımı düşündüm ama Vardır Rabbimin bir bildiği kolaylığını verir bakalım doğunca görücez 😇😇🧚♀️
Yasemibrahim Semabkr evet biraz bebişiniz küçükmüş ama artık yapacak bir şey yok güzel yanlarını düşünün 😍benimde kızım 4 yasında 28 haftalık hamileyim bizede süprz oldu 😂
Semabkr Yasemibrahim bu saatten sonra yapacak birşey yok zaten mecbur iyi yönden bakmaya çalışıyorum 😒
Ebrudefne_ Semabkr orası öyle tabi her çocuk farklı inşallah sizinki de kolay olur bundan sonra çocuk büyütmek ister istemez zorlu bir süreç .
ummuhancelik Kızım 8 aylık ve 7 haftalık hamileyim 🥹 plansızdı ağladım ama geçti 🫶🏻 Yavrulamızla imtihan etmesin Rabbim 🤲🏻🥰
Babyozi21 Semabkr bence büyüyünce daha zor kucak ıstıyor alamayınca benı sevmıyor musun artık onumu sevıceksım dıyor cok ara oldu bızım sımdı dön basa daha zor İnan keşke araları 3 yaş 2 yaş olsaydı o döngünün içindeyken buyurlerdı bna çok zor gelıyor bıde süprız gebelık zor olucak bıraz
Kayraa42 Semabkr olmazmı… Ya ben napiyim… Oğlum 7 buçuk aylık ve şu an 3 aylık hamileyim😅 şaka bir yana bende kara kara düşünüyorum ne yapacağımı… Sürpriz bir bebek oldu… Sprial varken hamile kaldım 😒
Semabkr Kayraa42 benim annemde beynimi yiyor niye spiral taktırmadin diye bende anne ondada hamile kalan oluyor diyorum mesela sizin gibi
Hifa1161 Semabkr suana kadar okudugum yorumlarda daha benım gibisiyle karsılasmadım Allah hepimizin yardımcısı olsun öncelikle 32haftalık hamileyim bir yasına yeni girdi kızım 🥹
alitalia Hifa1161 Allah herkesin yardımcısı olsun da sizin de işiniz zor. Bir yaş iki yaş çok ilgi istiyor. Ben bi nebze rahatım bebeğim doğduğunda oğlum nerdeyse 3.5 yaşında olacak
alitalia Semabkr oğlum 3 yaşına girecek nerdeyse ve ben 13 haftalık hamileyim❤️ Başlarda şok oldum plansız bir gebelikti ama şimdilerde alıştım sanırım. Çocukla ilgili çareyi ya okulla bulacağım ya da haftada üç günlük yardımcıyla artık ona da karar vericem inşallah çünkü oğlum hareketli bir de bebek gelecek evle ilgilenip onları ihmal etmek istemiyorum eşim çok yoğun çoğu akşam eve gelmiyor. En azından eşim olsa yardımcı olurdu ama malesef yalnız bakıyorum yavruma ikinci fikri beni bu yüzden çok korkutmuştu ama bir yolunu bulacağız inşallah
Semabkr alitalia evde yalnız olmanız kötüymüş. Bir yolunu bulursunuz insaAllah . En azından oglunuz biraz olsun büyükmüş çok sorlanmazsiniz umarim