Semabkr Evet hanımlar happy kidse geçmiştim ama oğlum 1.5 yaşında ve ben yanlışlıkla ikinci çocuğuma hamileyim. Benim gibi ikinci çocuğuna hamile olan anneler yaşadığınız zorluklara baş gelebiliyor musunuz? Çok korkuyorum 😣
HurremSultan Semabkr 9 aylık bebem icerde uyuyor bende 20 haftalik hamileyim xhjsxgjx gel sarılalım üzülme hepsi gecicek🤣🤣🤣
Semabkr EmineDefneGokce sizin kizinizda dogurana kadar tam büyümüş olur size zorluğu kalmaz sizinki ideal bence eğer oğlum 2.5 yaşında olsa bu kadar üzülmezdim herhalde
Babyozi21 Semabkr oğlum 5 yaşında ikinciye spiralle hamıle kaldım bnm çok zorlu gecıyor ılk 4 ayım valla oğlumla süründük 4 ay bnm kusmskar tansiyonum yüzünden bu hafta itibariyle düzelmeye basladım 2ci oğluma 16 haftalığım🥰
Semabkr Babyozi21 araya zaman girincede zor oluyor ama taze olunca da korkuyorum çünkü çok yorgunum sizin oğlan masaAllah büyümüş bakalım ben napacm
Ebrudefne_ Semabkr 3 yaşında kızım var ikiciyi yeni doğum yaptım çok şükür şimdilik kolay geçiyor kızımda akıllı gaz sancimiz falan yok 😊
Semabkr Ebrudefne_ oğlan olunca anlarsın insaAllah bir gün beni ömrümden ömür gitti yüzüm çöktü ruhum çekildi asla istemiyordum korunurken hamile kaldim
minnos6 Semabkr oğlum 29 aylık 7 haftalık hamileyim ve hamile olduğumun henüz farknda bile degilim oglum sayesinde 😀
Tospikannesiiiii Semabkr benim ki planlı idi oglum 17 aylık olcak bende 28 haftalık hamileyim illaki zorlukları olcak ama fark olsa da zorluklar olacaktı kendime güvendim yapabilirim diye düşündüm umarım herşey yolunda gider hepimiz için
Semabkr Tospikannesiiiii iyi cesaret edebilmissiniz ben hiç istemiyordum yalan yok çok zordu benim oğlum korunurken hamile kaldim
cileklicookie Semabkr 27 aylik kizim ben 29 haftalik gebeyim ama planli bizim kaza diyemem o yuzden korkum çok yok insallah rabbim kolayligini verir ikisi bie buyurler diyoeum
Tontikinannesi Semabkr kızım 3.5 yaşında ikinciye hamileyim.21+4 olduk 😊 İlk bebekteki gibi o kadar rahat olamıyorsun normal olarak .Ama çok şükür bu halimize.
NurrrH Semabkr hayır, yani annem ve kayınvalidem dışında kimse yok. Onlar da tabi belli bir yere kadar bakabilirler. Evlerimiz yakın değil.
EmineDefneGokce Semabkr çocuktan çocuğa değişir bence. Benim kızım yaramaz . Büyüdükçe dertleri de büyüyor