Askgebesi Kızlar sizce erkeklerde hangi burc daha iyi oluyor 😅 duyduklarını gördüklerinizi merak ediyorum 🤣 Akrep mi Yay mi
girl_boy_annesi Askgebesi Erlrk kardeşim yay burcu çok beğeniyorum ama hiç sır tutamıyorlar arkadaşlarımdan yay olanlarda hiç sır tutamazdı biraz boş Boğaz oluyorlar onun dışında mükemmel😂
gozdetrhn Askgebesi akrep tabiki yay burcu erkeği çapkındır özgürlüğüne düşkündür kısıtlanmaya asla gelemez
Aag06 Valla akrep burcuyum kendim olarak akrep burcu tehlikelidir iyidir hostur ama zor bir burc kadin olarak amaaaaa erkegini 2 kisi tanidim en tehlikelisi erkegiymis hem agir sapiklar hemde cok sinsi satici pis insanlardi
EsraBaykara Askgebesi akrebi bilmiyorum ama eşim yay burcu. Çok kafa dengidir,eğlenceli, gezmeyi sever, evine eli açıktır, vicdanlıdır yardım etmeyi sever, ince düşüncelidir herkese karşı. Tek eksiği birşeyi kafasına çok takar çok düşünür.
Bussi Sağlam yetismis bir akrep karıncadir ama yay ateş böceği fark ettiyseniz akrepte sağlam dedim çünkü her akrep aynı değildir:)
sliya30 Askgebesi akrep burcu erkeği bulduysanız kaçırmayın derim 🤣🤣 yay erkeğini bilmiyorum açıkçası.. Benim oğlan da yay burcu olacsk büyük ihtimal 🤣🤣
mhmmddgc Askgebesi Canımm eşim yay burcu çok memnunum eşimden.Akrep burcu hangi erkeği tanıdıydam çok sinsi oluyorlar arkadan iş çevirmeye bayılıyorlar birde biraz karı kız ayakları çok oluyor
Ronas Ben eşim oğlum yayız kısmet olursa 2. Oğlumda yay olacak inşallah amaa ödüm patlıyor akrep olacak diye 39 da doğum olursa yay 38 de akrep 🥹 tutabildipim kadar tutarım artık 😃
uykucusirin Askgebesi benim eşim akrep burcu ve tamamen akrep burcu özelliklerinden farklı ne çapkınlığını gördüm ne de karı kız olaylarını tam aksine bana daha düşkün dedikoduyu hiç sevmez merhametli sakin ama yeri gelince de tezcanlı ve işini hemen yapar ertelemez çalışkandır 😃