damiiss Kızlar selam 22+2 deyim. Bu aralar iyice oğlumun hareketlerini hissetmeye başladım. Babamız acaba ne zaman dışarıdan görüp, hissedebilir ? Sizde kaçıncı haftalarda görmüşlerdiii?
asuyalin damiiss hissedebilir elini koyduğunda sadece dışarda görebilmesi için zamanı tutturması lazım 🤭 nadir gözüküyor çünkü
yigitinannesiiiii damiiss elini koyduğunda hisseder Canım sen dışardan görüyosan eşinde denk gelirse görür 🥰 ben 18-19 hafta arası hisssettim hissetmeye başladığımdan bu yanada dışardan farkediyorum hareketi ilk zamanlar heycan olduğundan eşimi başıma dikiyordum bak bak hareket etti diye oda o haftalarda gördü ve hissetti🥰🥰
oykumm_1233 damiiss 19. haftada babamız dışardan hareketleri görmeye basladı, bazende videoya çekiyorum denk gelirse onu ızlıyor 😂 elimizi koyunca kendını gizliyor kızımız 🌸
dnyavnz33 damiiss ilk gebeliğimde karnım ağrıyordu eşim neresi dedi elini karnımın üstüne koydu tık tık tık birşey oluyor ben anlamadım doktora gidelim dedim dur yahu ilk tekmesini ben hissettim dedi 🥲🥲🥲bizde ilk o anlamıştı ama görüntü olarak iyi e hareketlendiği zamanlardı
damiiss Vera09 eşimi işten geldiğinde darlayayım bari hissedebilirse bende ayrıyetten çok mutlu olucam
tontonhanim Ya biz 18 olduk ben bile hissetmiyorum hiçbir şekilde normal mi ? 16+4 sadece bir kaç saniyelik segirme gibi bişe oldu o hareketmis bir daha da hissetmedim ☹️
yigitinannesiiiii tontonhanim normal Canım 24 e kadar hissetmemen ama 1 haftaya kalmaz hissedersin gibime geliyor seyirme hissettiysen😉
damiiss tontonhanim bende 16. Haftada öyle hissedip sonra hissetmemiştim ama 20. Haftadan itibaren arttı iyice bazen durmuyor bile
Havvauslu damiiss senin haftalarındayken hissetmesi için elini karnıma koyuyordum hissediyorum diyordu ama cok fazla hissetmediği yuzunden belliydi 32. Haftada artık tekmeleriyle dovöeye baslado bi gece sinirlendim al bak nasıl tekmeliyor diye koydum elini bayadır koymuyorxu ama elini nasıl hissettiyse gece uyurken 1 hafta net elini hep oraya koydu guldu hareket etsin diye eliyle bastırdı falan birax cok mutlu olmustum suan 33+4 deyiz dısarda bariz belli oluyor
SimayeceninAnnesi damiiss 17 de elle dokunca hıssetmeye basladık 28 den sonra artık ellemeseke görüyoz tepişleriii 😅