Mommynurse SimayeceninAnnesi ben de bi an bebişi 36 da alcaklar sandm 😂 bende 35 de başladım girmeye her şey yolundaysa kasılma falan yoksa geç başlıyorlar bence
gulsah_12 Xxz aslında aşağıdada fazla hissetmıyorum hanı göbeğimin hizasında hissediyorum ama bi ağrı geldi kontrolede gıtmedık ne durumda blmıyroum ☺️
sendekimsinnn Umran__37 cuma randevum var bakacak dönmemişse elle dışardan döndürmeyi denicekler onun için bi randevu vericek
sendekimsinnn Xxz inşallah bi sıkıntı çıkmaz korkmuyor değilim yani risklimi değilmi bilmiyorum ama yurtdışında çok uygulanan bi yöntemmiş burda hemen sezeryana almıyolar bütün yolları denedikten sonra sezeryan olabiliyosun ancak
Xxz miroski_22 benimde sonradan döndü baş aşağıya ve gerçekten yürümek bile eziyet oluyo. Haklısın onlarda bir hazirlik icindeler 🙏🙏🤗
Xxz ada58 hmm işte en korktuğum senaryo bu ,ama en azından neler olup bittiğini eminsin hiç kalkma bol bol dinlen .sağlıkla kavus canım
ada58 Xxz ev taşıyorum bu halde canım dinlenmemin imkanı yok. ailem sağolsun herşeyin başında durup tarif ediyorum onlar yapıyorlar buna rağmen inanılmaz yoruluyorum
Mrserdur Xxz var canim olmaz mi gunduz cok nadir son bi kac gündür benimde gece maf ediyor beni sag olsun doguma hazirliyormus kendini bebek 36+1 im bende
Aminenin_annesi Xxz 35+1 im henüz dediğin gibi birşey yok bende . belki de makat duruş olduğu için bilmiyorum ama bol bol dinlen fazla is yapma
kitapkurdu Xxz oğlum 35+6da geldi. Dediğiniz gibi sürekli baskı vardı asla oturamıyordum. Benim suyum gelmişti. Bi doktorunuza görünün bence