zynepnur Kızlar biz tayin nedeniyle İzmir Çiğli ye yerleşiyoruz özel can Hastanesi’ne yakın ev tuttuk gittiğiniz önerdiğiniz memnun kaldığınız doktor var mı muayene ücreti doğum ücreti ne kadar ilgililer mi çok soru sordum ama kusura bakmayın🙈😂
Kardelencimen zynepnur ben mavişehirde Zekeriya Güner e gidiyorum gayet memnunum kendi özel muaynanesi var ve çoğu hastane ile anlaşması var diye biliyorum🌸
zynepnur Özel can hastanesi hangi doktor iyi yakınındaki hastanelerde memnun kaldığınız varsa onu da soylebilirsiniz
Ayse_gul35 zynepnur merhabalar ben can hastanesinde Mehmet Şükrü Budak beyde takipliyim çok memnunum bakalım inşallah doğumda orda olacak muayene ve doğum ücretleri biraz artış gösterdi haliyle ama bırakmayı düşünmedim doktorum çok ilgili muayene ücreti 390 TL doğum ücreti 10250 TL diğer doktorların hakkında bi bilgim yok
pediatrihemsiresi zynepnur ben ayrıntılı usg içib gittim o yüzden ücret 800 liraydı ama gebe takibi için ücret farklı sanırım
Kardelencimen zynepnur şuan ne kadar oldu bilmiyorum ben 13 e anlaşmiştim 18 oldu sanırım şuanda hastane muayne ücretleri doğum hepsi içinde yanliş bilmiyorsam