Busbusu Kızlar utaniyomusunuz heryerini aciyolrmi çok utanıyorum hamileyim doğuma gtmeden ağda yaptiriyim diyorum ama utaniyorum
Bayancorek Busbusu Senelerdir alıştım utanmıyorum, ne … ler görüyor kim bilir. 😂 Bir de çamaşırımı çıkarmıyor. O yüzden hiç utanmadım bu zamana kadar.
svydaikalb Busbusu Ben doğal hamam otu almayı düşünüyorum kil hâlinde sürüp suyla durulanan, tertemiz olur
Maviii Busbusu utanmıyorum çünkü kademe kademe yapıyor, yapacağı yeri açıyor diğer yerler kapalı asla utandırmıyor beni, yapan kişinin samimiyeti de önemli rahat ol canım ben neler görüyorum demesi bile benim için rahatlama sebebiydi
ikimelekannesii22 Bayancorek iç tarafını nasıl alıyorlar hiç aldırmadım karnım büyüdü son ayımda düşünüyorum ama nasıl alıyorlar bilmiyorum iç tarafa yapışkan değiyormu
Bayancorek Busbusu Oluyor tabi neden olmasın, açıp bakmıyor incelemiyor anlamında dedim. Çamaşırı çıkarmadan sağ tarafı alıyor mesela, sağ bitince solu kıvırıp orayı oluyor. Mal meydanda olmuyor yani. 😂😂
Armin-Guney Belden aşağı soyunuyorsun . Profesyonel birisi isine odaklanır zaten . 10 dk bile sürmüyor. Banyo yapıp git . Odaya hazırlanmak için girdiğinde intim bölgesi için mendiller var ben silip kuruluyorum yine de akıntı olur falan diye . Bu zamana kadar bir sıkıntı yaşamadım . Önceki hamileligimde 37. Haftada gitmistim . Simdi hamileyim yine agdaya gidiyorum
Hamile_anne27 svydaikalb onu bi defa denedim ipte bir kokusu var bi de aynı jilet gibi olmuştu sizde nasıl olur bilmiyorum
Buketyusra svydaikalb daha önce kullandınız mı onu bikini bölgesinde? Ben yapmıştım bekarken yanmasıyla yıkamam bir olmuştu
Ebruka02 Kesinlikle git ve hiç utanma:) utansan bile işin bitip eve gittiğinde o rahatlığa değecek:))
svydaikalb Buketyusra Hayır ama kimyasal değilde doğal olanından alacağım ilk kez kullanacağım en azından jiletten daha kolay temizler sürüp durulanırım
Bayancorek ikimelekannesii22 Çok minik değiyor, aşırı sürüp boca etmiyor zaten. Ayrıca inan tertemiz oluyor bu zamana kadar neden gitmemişim dersin, neredeyse 6 7 dk bile sürmüyor hemencecik bebek poposu gibi oluyor. Büyük rahatlık ve temizlik👌🏻
ikimelekannesii22 Bayancorek karnım büyüdüğü için artık jilet zor oluyor en iyisi ağda sanırım doğumdan once giderim😌
Umran__37 Busbusu en guzeli agda valla jilet bilmem ne fasa fiso jilet vuruyosun iki gun sonra cikiyo agda en rahati zaten kendinize bi kuafor edinirseniz hep ona gidersiniz kimsede bakmiyo kadin isim bitsin diye bakiyo 🤣🤣🤣 herkeste ayni çillik zaten 🤣🤣