Smyye1B Ikranurum En önemlisi .😇 Bebeğinizin tüm organlarına uzv’larina bakıyorlar varsa bir rahatsizligi erken teşhis ediyorlar. Erken tedavi ediliyor doğumunda ona göre hazırlanıyorsunuz. Küçük bir örnek olsun detayliya kadar sağlıklı bir gebeliğim olduğunu düşünüyordum ama bebeğim çarpık ayak sendromluymus kendimizi bebegimize hazırladık tedavi vs araştırdık erkenden tedavisine başladık 😇
Ikranurum Kızımda yaptırmadım açıkçası o yüzden soruyorum birde neye bakıyorlar kızlar çok teşekkür ederim
Bayancorek Ikranurum Kalbinden böbreğine, midesinden bağırsaklarına kısacası tüm organlarından en küçük uzuvlarına , damarlarına kadar her şeye bakıyorlar. Sizinde rahim ağzınıza vs. bakılıyor. İhmal etmeyin bence. Tedbirli olmak her zaman iyidir.
CakirGzm Kesinlikle gerekli, bebeğin herseyine en ince ayrintisina kadar bakıyorlar. İç organlarına , parmaklarına, kalbine vs. Herseyine bakiyorlar
Tiredmother Ikranurum normalde özele gidiyodum ilk hamileliğimde devlete tahlil yaptırmak için randevu aldım orda ki doktor sordu yaptırcak mısın flan diye arada kaldım biraz dedim, oda bebek doğdu sen aldın gittin evde birden morardı emzirirken ne olduğunu anlayana ambulans gelene kadar ne yapacaksın dedi bebekteki solunum sıkıntısı bile anlaşılırmış detaylıda o yüzden doğduktan sonra önlem alınırmış. Yaptırdım böbreğinde ufak bi büyüme gördüler doğduğu gibi ultrasonla baktılar ilk çişten sonra hala büyük olsaydı sıkıntıydı ama çok şükür geçmişti. Erken tedavi için bence en gereklisi bu zeka testlerine karşıyım ama göz göre göre de bi şey varsa doğduğu gibi önlem alınması mantıklı geliyor