Bebis_annesi51 Boncuk18 Yaa bende siyah istiyorum ama bulamadım internetten aldım çok dandikti geri iade ettim e bebek e bir daha bakayım artık belkide gelmiştir
Nskyhn Meshra_15 yakınız. Tekirdağ ben de. Bıktım artık 🤦🏻♀️ o yüzden her şeyi erteliyorum bebeğin eşyalara bir şey olacak korkusu yüzünden 🥺 sinirlerim bozuldu iyice
Boncuk18 Nil- bende valize koydum ama bekledikçe deterjan kokusu gidiyor ve bı havalandırmak gerekiyor
Boncuk18 Meshra_15 yani deterjan derken ben e bebeğin baby me markasını kullandım çok hafif bir bebeksi kokusu var oda kalmıyor
cileklicookie Nil- hic lekeli olmadiklarindan yapmaz canim iyice koydugun her parcanin iyice kuru oldugundan eminsen sıkıntı olmaz zaten ütüde yaparsin o yuzden islak kalma sansi yok
Boncuk18 Ben lohusa takımı almadim kızlar bu benim Nisan bohcamda koyulan gecelik setiydi ilk doğumdada kullandım bundada kullanmak kısmet olur inşallah Bunlarda diğer aldığım pijama takimlarim. Ben kapalı olduğum için bu şekilde rahat ettim
cileklicookie elifuslu1002 mutlaka onden acilan bi elbise alin plansiz sezaryan ihtimaline karsi sonda meselesinden dolayi ilk gece pijama degil elbise giydiriyorlar sonra alt ust takim alin oda önden açılanlardan olsun rahat bi terlik alin yaniniza corap alin yaz bile olsa insana üşüme geliyormus cidden mayisin ortasinda dogurdum hava 31 dereceydi üşüyordum bazen Depend alin ama rahat edemem durumuna karsi bi pakette gece boy orkid alin tabi ic camasirida sutyen takilmiyor gogusler sıkışmasın sut kanallari tikanmasin vs diye hic bi dr önermedi bana ben sutyen takmadim acikcasi. Hastaneden cikarken giymek icin rahat bi esofman tk aldim yanima. Pandemideydi dogumum kendi havlumu götürmüştüm duş için kagit havlu vs almistim yanima yine ama vakalar artti ona siz karar verin haricen dis fircasi tarak toka almistim fönlü gittigim saclarla nasil papaz gibi ciktim dogumdan bilmiyorum 😂
elifuslu1002 cileklicookie sjsjjsjs kız Allah razı olsun fikirlerin içinde sonda niye öyle dedin gülme tuttu valla 🤣🤣 peki kıyafet dışında başka bisey
Boncuk18 Kendim için koyduğum iç çamaşırlarım Sezaryen olacağım için 3 -4 adet yüksek bel kilot Emzirme sütyeni yerine ben pedli büstiyer kullanıyorum daha rahet ediyorum onlarla Esnek atlet Çoraplar Terlik Hijyenik ürünler herkesin tercihi farklı olabilir belki ama ben devlette doğum yapacağım için herşeyimi koydum diş macunu fırçasi pecetesi sıvı sabun göğüs pedi lohusa pedi süt pompası göğüs ucu kremi ıslak mendil Havlu
cileklicookie elifuslu1002 kiyafet disinda bisey almadim ya terlik iste orada yürümek icin zaten giderken giydigim ayakkabiyi cikarkende giydim makyaj malz vs almadim alsamda zerre kalkip yapcak halimde yoktu hani 3 gece kaldim ama dis fircalama otesinde bi aynaya bakim dicek vaktim yoktu😂😂 baktim benim sancim var hastsne yolu gozuktu ben bi guzel dus aldim abdest aldim saclarimi kurulayip fönledim gittik gece saat 1… Ve ben 27 saat sanci cektim düşün ne hallere girmisimdir sonra sezaryan tabi kafama bone takildi cikarildi, terden saclar sirilsiklam ben oldummu bi papaz tarakla zor actim saclarimi yemin ediyorum abshdh🤣🤣🤣
Nil- hhacerozer Mersin’de yaşıyorum nem çok fazla klimasız ortamlardan buhar çıkıyor gibi bende en iyisi klimanın çalıştığı odaya koyup o şekilde muhafaza edeyim teşekkürler bide içine beyaz sabun kesesi koymayı düşünüyorum
hhacerozer Nil- olabilir mantıklı yada her şeyi hazır edersiniz son anda valize koyarsınız o şekilde de olabilir