Serpilaksu11 Kızım da demişlerdi şuan 4,5 yaşında 3 yaşından sonra düzeldi oğlumun düzelir mi acaba 🤣 umut fakirin ekmeği
Deletedmom_33 Serpilaksu11 Benimki gece uykusunu 3.ayinda uyumaya başladı. Şuan 5 ay 28 günlük gece 2 kez uyanıyor 3 gündür ona şükrediyorum
mertedamom Serpilaksu11 gerçekten düzelmişti kızımın uykuları ama normaldede uykuyu seven bi bebek bilemiyorum
Gul-42 Deletedmom_30 eda nerelerdesın sen ay bnımkıde uyumuyor gece cok yoruldum sureklı aglıyor ya 10 aylık olcak ayın 13 unde
_akalin3 Serpilaksu11 ayneen oglum nerdeyse 4e gırecek 3 yaşında artık tam gecelerı bıberona veya normal kalkmamaya başladı ondan bunda da uc yılı goZden cıkarıdm
Kader4934 Benimki 40 ına Kadar iyiyidi uykusu .40 ından sonra kudurdu vala 😀😀😀uyku felan kalmadi gece 2 saat kesintisiz zor uyurdu gündüz uykularu 15 20 olurdu taki 20 aylikken sütten kestim ondan sonra tam anlamiyla uyuduğunu gördüm hamd olsun
minisinannesiiii Serpilaksu11 ahah bana da demislerdi 41. Gün höngür höngür ağlamıştım hani düzelecekti diye 😀 şuan yatiyorum saat 9da da yatirsam 1 saat sonra uyuyo gece 1 de de yatirsam 1 saat sonra uyuyo iyce bi debelencek ben dişlerimi sıka sıka bi hal olcam öyle uyuycak 😀
Ozlm0916 Serpilaksu11 bende 13 günlük anneyim 40 ndan sonra düzelir diye kendimi avutuyorum 😅😅 sersem gibiyim artık uyku tünek kalmadı
Dilhunizade Serpilaksu11 oğlumun uyku ve uyanma düzeni anne karnındaki haliyle ayni 27 aylik su an . Kizim ise 4 aylik olmak üzere onunda ilk 40 gun gece 2 3 e kadar durmadan ağlardı sabaha karşı anca uyurdu 40 bitince düzeldi cok sukur
Duruuulina Serpilaksu11 maalesef kızımın 3 yaşında anca düzeldi ama ilk 6-7 ay aşırı gazlı ve kolik bir bebekti sonrada uyumadı hiç doğru düzgün 3 yaşına kadar
Deletedmom_30 Gul-42 vallaha 34 haftalik koca karnimla oğlanın peşinde dört dönüyorum canim :( dişi cikacaktir belki hiç çıktı mi dişi
Nlfr123 bence haklılar oglum 40gun gunde yarım saat uyuyodu kırkından sonra arada 3 saat arada 2 saat bazen gunduzlerı bazen gecelerı uyumstu ama dersenki ne zaman aksam yattın sabah a kadar uyudun 8inci ayından sonra oldu