haklisinesracim Cinsiyete göre fark eder mi sizce erkek kız doğumları. Bazıları kızlar kolay diyor bazıları erkekler kolay doğar diyor sizler ne diyorsunuz 🙃
Nese86 haklisinesracim Ben kiz da doğurdum erkekte kızın doğumu çok zor olmadı 21 ya şındaydım kızda karın ağrısı oluyor.Erkekte sadece bele vuruyor erkekte daha zor oldu bende yani ağrı çekmesi zor oldu doğurması değil 24 saat surundum yerlerde kızda ise bir buçuk saatte çektim sadece 1😆
-MinikveAnnesi- haklisinesracim henüz dogum yapmadım ama hep erkek dogumu daha zor olur diyorlar kemikli ve iri diye kızlar daha kibar oluyormus sanırım 🤷♀️
girl_boy_annesi haklisinesracim Annem 2 kız 3 oğlan doğurdu 😂Erkekler çok kolay olmuş kendi sancısı ile ama kız kardeşim ile ben Suni ile çok zormuş 🥺bende kızımı çok zor doğurdum 🤕bu erkek ,Annem göreceksin çok kolay olacak diyor 🤷🏻♀️
Hamile_anne27 haklisinesracim iki erkek doğurdum ilki çok zor oldu. İkinci ona rağmen kolaydı. Bu da üçüncü nasıl olur bilmiyorum artık
Nese86 haklisinesracim hemde ne zor o bel ağrısı öldürdü beni ne oturabildim ne yatabildim nede ayakta durabildim korku filmi gibiydi bakalim bunda ne olacak bebek daha tam aşağı dönmemiş dedi doktor 36.haftamdayim.
haklisinesracim girl_boy_annesi ben de kızımı kolay doğurdum. Sancı hissetmeye başladıktan 4 saat sonra doğdu yani. Bu erkek bu nasıl olur bilmiyorum